5 Bästa Drybag (2024): Bäst i Test

bästa drybag bäst i test

Skriven av Johannes Källman  | Uppdaterad senast: maj 2023

Denna guide handlar om att hitta de bästa drybagarna för att skydda dina värdesaker från vatten och är skriven för äventyrsentusiaster och friluftsentusiaster.

Att hålla dina tillhörigheter torra och säkra när du är ute på äventyr kan vara en stor utmaning. Vare sig du är på vandring, paddling, eller bara njuter av en dag på stranden, kan en drybag vara den perfekta lösningen för att skydda dina prylar från vatten, sand och smuts.

Under mina år ute i naturen och på vattent har jag använt och testat många olika drybagar, och jag har sett förstahand hur kvaliteten kan variera. Dessutom visar forskning att över 30% av friluftsutövare rapporterar att deras utrustning blivit förstörd på grund av vattenexponering. Att välja rätt drybag är därför avgörande för att undvika sådana besvikelser.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Drybagen Är:

 1. 1
  Exped Fold Drybag Endura: Bäst i Test Drybag - Läs Recension 
 2. 2
  Osprey Ultralight Dry Sack 20: Bästa Drybag För Vandring - Läs Recension
 3. 3
  Urberg Drybag Set: Bästa Drybag Set - Läs Recension
 4. 4
  Exped Fold Drybag: Bästa Billiga Drybag - Läs Recension
 5. 5
  Subtech Sports Pro Drybag 100L: Bästa Drybag Ryggsäck - Läs Recension

1. Exped Fold Drybag Endura

Bäst i Test Drybag


Exped Fold Drybag Endura

Packvolym:

25 L

Vikt:

220 g

Vattentät:

Ja

Otroligt Kraftfull Och Totalt Vattentät Drybag

Exped Fold Drybag Endura är tillverkad av ett högkvalitativt och slitstarkt material som verkligen imponerar när det gäller att motstå slitage och tuffa förhållanden. Jag har använt denna drybag under flera vandringar och paddlingsturer, och jag kan bekräfta att materialet har stått emot både skarpa klippor och grenar utan tecken på skada. När det gäller vattentäthet är Exped Fold Drybag Endura i en klass för sig. Den är helt vattentät och skyddar effektivt mot både stänk och nedsänkning i vatten.

Förslutningssystem och användarvänlighet

Rullöppningen på Exped Fold Drybag Endura är enkel att använda och ger en utmärkt försegling. De extra aluminiumkarbinhakarna ger ytterligare säkerhet och förslutning, vilket ger mig fullständigt förtroende för att min utrustning kommer att förbli torr under alla förhållanden. Jag har provat många olika drybagar, och jag kan säga att Exped Fold Drybag Endura verkligen överträffar konkurrenterna när det gäller att försegla mot vattenintrång.

Bärkomfort och vikt

Trots att Exped Fold Drybag Endura är tillverkad av kraftigt material, är den förvånansvärt lätt med en vikt på endast 220 g. Detta gör den mycket bekväm att bära under längre perioder, och den har blivit en oumbärlig följeslagare på mina äventyr. Även om det inte finns några ryggsäcksremmar eller axelband, har jag inte haft några problem med att fästa den på utsidan av min ryggsäck eller bära den i handen.

Pris och jämförelse med andra produkter

Exped Fold Drybag Endura är utan tvekan ett dyrt alternativ jämfört med andra drybagar på marknaden. Men när det gäller kvalitet och prestanda, anser jag att den är väl värd den högre prislappen. Jag har testat andra drybagar, såsom Sea to Summit Lightweight Dry Sack, som visserligen är billigare, men Exped Fold Drybag Endura överträffar dem när det gäller både slitstyrka och vattentäthet. Om du är beredd att investera i en premium drybag, kommer Exped Fold Drybag Endura inte att göra dig besviken.

FÖRDELAR

 • Helt vattentät med kraftfullt tyg
 • Rullöppning med extra aluminiumkarbinhakar för total förslutning
 • Högkvalitativt material som klarar mycket slitage

NACKDELAR

 • Dyrt alternativ

2. Osprey Ultralight Dry Sack 20

Bästa Drybag För Vandring


Osprey Ultralight Dry Sack 20

Packvolym:

20 L

Vikt:

60 g

Vattentät:

Ja

Slitstarkt, Vattentätt och Välgenomtänkt Drybag För Vandringen

Osprey Ultralight Dry Sack 20 är tillverkad av högkvalitativa material som både är vattentäta och slitstarka och var vår vinnare bland de bästa packpåsarna för vandring. Efter att ha använt denna drybag på flera vandringsturer i olika väderförhållanden, kan jag intyga att den håller min utrustning torr och skyddad även under de mest krävande situationer. Materialet är tunnare än Exped Fold Drybag Endura, men hållbarheten och vattentätheten är fortfarande imponerande för en ultralätt drybag.

Användarvänlighet och förslutningssystem

Förslutningssystemet på Osprey Ultralight Dry Sack 20 är enkelt och effektivt, med en rullöppning som ger en säker försegling mot vattenintrång. Jag har upplevt att det är lätt att packa och stänga drybagen, även när jag är på språng eller bär handskar. Trots att den inte har aluminiumkarbinhakar som Exped Fold Drybag Endura, har jag aldrig haft några problem med att försegla och hålla min utrustning torr.

Design och synlighet

Osprey Ultralight Dry Sack 20 har en väl genomtänkt design som passar perfekt i min ryggsäck och gör det enkelt att organisera och skydda min utrustning. Det reflekterande tyget hjälper också till att göra drybagen synlig i dåliga ljusförhållanden, vilket är en stor fördel när jag letar efter mina tillhörigheter i skymning eller gryning. Jämfört med Exped Fold Drybag Endura, uppskattar jag verkligen den extra synligheten som Osprey Ultralight Dry Sack 20 erbjuder.

Pris och jämförelse med andra produkter

Osprey Ultralight Dry Sack 20 är ett dyrare alternativ än vissa andra drybagar, men jag anser att den erbjuder utmärkt värde för pengarna med tanke på dess högkvalitativa material och design. Även om den inte kan köpas som en del av ett set, vilket vissa konkurrenter erbjuder, tycker jag att den individuella drybagen är värd investeringen för den som söker en lätt och pålitlig lösning för vandring. I jämförelse med Exped Fold Drybag Endura, som är mer robust, ger Osprey Ultralight Dry Sack 20 en mer lättviktig och smidig lösning som är idealisk för vandrare.

FÖRDELAR

 • Stor och rymlig drybag
 • Vattentätt och högkvalitativt materialval
 • Genomtänkt design som passar bra i ryggsäcken
 • Syns bra med reflekterande tyg

NACKDELAR

 • Kan enbart köpas som individuell drybag
 • Dyrt alternativ

3. Urberg Drybag Set

Bästa Drybag Set


Urberg Drybag Set

Packvolym:

3x1,5 L, 2x7 L och 1x20 L

Vikt:

30-90 g

Vattentät:

Ja

Vattentätt Set Av Drybags För Ett Bra Pris

Urberg Drybag Set är tillverkat av ripstop-nylon, vilket ger en hög slitstyrka och vattentäthet. Även om materialet inte är lika kraftigt som Exped Fold Drybag Endura eller Osprey Ultralight Dry Sack 20, har jag funnit att det erbjuder tillräckligt skydd för min utrustning under de flesta förhållanden. Materialet är lätt och hållbart, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som söker en prisvärd och funktionell uppsättning drybagar.

Användarvänlighet och förslutningssystem

Förslutningssystemet på Urberg Drybag Set är enkelt och intuitivt, med en rullöppning som ger en säker försegling mot vattenintrång. Även om det inte finns några aluminiumkarbinhakar som Exped Fold Drybag Endura, har jag inte haft några problem med att försegla och hålla min utrustning torr. Det faktum att setet innehåller sex drybagar i olika storlekar gör det enkelt att organisera och packa min utrustning på ett effektivt sätt.

Vikt och mångsidighet

Urberg Drybag Set erbjuder ett mycket lätt set av drybagar, med vikter som varierar mellan 30 och 90 gram beroende på storlek. Detta gör dem idealiska för dem som vill minimera vikten av sin packning utan att kompromissa med vattentäthet och skydd. Setet är också mycket mångsidigt, eftersom det kan användas för en rad olika aktiviteter, såsom vandring, paddling och cykling.

Pris och jämförelse med andra produkter

Urberg Drybag Set är ett prisvärt alternativ för dem som söker en uppsättning drybagar i olika storlekar. Även om materialet inte är av samma höga kvalitet som Exped Fold Drybag Endura eller Osprey Ultralight Dry Sack 20, erbjuder setet ändå ett bra värde för pengarna. Setet är särskilt attraktivt för dem som vill ha flera drybagar för att organisera sin packning utan att behöva köpa enskilda drybagar. I jämförelse med de tidigare recenserade produkterna är Urberg Drybag Set ett mer ekonomiskt val för dem som vill ha flera drybagar i olika storlekar.

FÖRDELAR

 • Fullständigt set med 6 drybags i olika storlekar
 • Helt vattentätt material med hög slitstyrka (ripstop-nylon)
 • Simpel och diskret utseende

NACKDELAR

 • Kan inte köpa enskilda drybags
 • Inte den högsta kvalitén på materialet

4. Exped Fold Drybag

Bästa Billiga Drybag


Exped Fold Drybag

Packvolym:

8L

Vikt:

45g

Vattentät:

Ja

Billig Och Simpel Drybag Med Bra Vattentäthet

Exped Fold Drybag är tillverkad av ett rejält material med en vattenpelare på 10 000 mm, vilket innebär att den är mycket vattentät och erbjuder ett bra skydd för din utrustning. Även om den inte är lika slitstark som Exped Fold Drybag Endura eller Osprey Ultralight Dry Sack 20, har jag funnit att den fungerar bra för mindre krävande aktiviteter och kortare turer. För priset erbjuder den dock en imponerande prestanda och vattentäthet.

Användarvänlighet och insida

Exped Fold Drybag har en enkel och användarvänlig design med en rullöppning som förseglar på ett effektivt sätt. Ett uppskattat inslag är den ljusa insidan av drybagen, vilket gör det enkelt att lokalisera innehållet och snabbt hitta det du söker. Detta är särskilt användbart i dåligt ljus eller när man snabbt behöver få tag på en specifik sak.

Vikt och packbarhet

Med en vikt på endast 45 gram är Exped Fold Drybag ett lätt och smidigt alternativ för den som vill ha en enkel och prisvärd drybag. Den kan enkelt packas ner i din ryggsäck eller väska och tar upp minimalt med utrymme, vilket gör den idealisk för resor och äventyr där vikt och packbarhet är viktiga faktorer.

Pris och jämförelse med andra produkter

Exped Fold Drybag är ett mycket prisvärt alternativ jämfört med andra drybagar på marknaden, som Exped Fold Drybag Endura, Osprey Ultralight Dry Sack 20 och Urberg Drybag Set. Även om det inte erbjuder samma hållbarhet och kvalitet som vissa av de dyrare alternativen, är det fortfarande en utmärkt drybag för dem som söker ett enkelt och ekonomiskt val. För den som letar efter en billig och funktionell drybag, är Exped Fold Drybag ett bra alternativ att överväga.

FÖRDELAR

 • Rejält material med 10 000 mm vattenpelare
 • Ljus insida för att enkelt kunna lokalisera innehållet
 • Mycket prisvärt alternativ

NACKDELAR

 • Inte lika slitstarkt som andra alternativ

5. Subtech Sports Pro Drybag 100L

Bästa Drybag Ryggsäck


Subtech Sports Pro Drybag 100L

Packvolym:

100L

Vikt:

1660g

Vattentät:

Ja

Högteknologisk Sportväska Som Är 100% Vattentät

Subtech Sports Pro Drybag 100L är tillverkad av högkvalitativa material som gör den helt vattentät och flytande, vilket innebär att den kan användas i vattenburna aktiviteter utan att du behöver oroa dig för att din utrustning blir våt. Dessutom är den helt stöttålig, vilket gör den särskilt lämplig för att skydda känslig elektronik. Jämfört med andra drybagar, som Exped Fold Drybag Endura och Osprey Ultralight Dry Sack 20, är Subtech Sports Pro Drybag 100L överlägsen när det gäller skydd och hållbarhet.

Rymlighet och packningsmöjligheter

Med en packvolym på hela 100 liter är Subtech Sports Pro Drybag 100L en riktigt stor och rymlig väska som kan rymma mycket utrustning. Detta gör den idealisk för längre äventyr eller för dem som behöver transportera större mängder material. Den generösa storleken gör det enkelt att organisera och packa din utrustning på ett effektivt sätt.

Bärkomfort och anpassningsbarhet

Subtech Sports Pro Drybag 100L har avtagbara ryggsäcksremmar och midjeremmar, vilket gör den enkel att bära och transportera. Detta är en viktig fördel jämfört med andra drybagar som kanske inte har samma bärkomfort eller anpassningsbarhet. Även om den är tyngre än många andra drybagar, som Exped Fold Drybag och Urberg Drybag Set, kompenserar dess bärkomfort och anpassningsbarhet för den extra vikten.

Pris och jämförelse med andra produkter

Subtech Sports Pro Drybag 100L är ett extremt dyrt alternativ jämfört med andra drybagar på marknaden, och den är också tyngre än många av sina konkurrenter. Men med tanke på dess högteknologiska funktioner och överlägsna skyddsegenskaper, är priset förväntat. För den som är beredd att betala mer för en drybag ryggsäck med högsta möjliga skydd och funktionalitet, är Subtech Sports Pro Drybag 100L ett utmärkt val.

FÖRDELAR

 • Helt vattentät och flytande
 • Riktigt stor och rymmer därför mycket
 • Avtagbara ryggsäcksremmar och midjeremmar gör det enkelt att transportera
 • Helt stöttålig, bra för att skydda elektronik

NACKDELAR

 • Extremt dyr och tung om man jämför med vanliga drybagar

Drybag - Produktjämförelse

Produkt

Packvolym

Vikt

Vattentät

25 L

220 g

Ja

20 L

60 g

Ja

3x1,5 L, 2x7 L och 1x20 L

30-90 g

Ja

8L

45g

Ja

100L

1660g

Ja

vandringssandaler för vandring

Drybag - Köpguide

En bra drybag kan rädda ovärderlig utrustning samtidigt som den håller kläder och annat från att bli blött. Men att köpa en drybag som inte fungerar särskilt bra kan vara avskräckande. För att hitta rätt alternativ för dig bör du hålla utkik efter följande faktorer.

Storlek

Att välja rätt storlek på din drybag är en viktig faktor att ta hänsyn till, eftersom det kommer att påverka hur väl den passar dina äventyrsbehov och skyddar dina tillhörigheter. Drybagar finns i en mängd olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att anpassa valet efter dina specifika krav och förväntningar. Små drybagar, som de på 5 liter, är perfekta för att skydda mindre föremål som elektronik, plånböcker och kläder, medan större drybagar på över 40 liter är mer lämpliga för att säkra större föremål eller en större mängd utrustning.

Som exempel kan vi titta på några av de drybagar vi tidigare recenserat: Osprey Ultralight Dry Sack 20 har epackpån kapacitet på 20 liter, vilket gör den till en bra mellanstorlek som passar för vandring och camping. Exped Fold Drybag, å andra sidan, har en kapacitet på 8 liter och är lämplig för att skydda mindre föremål under kortare utflykter. Om du behöver en större drybag för att transportera en omfattande mängd utrustning, kan Subtech Sports Pro Drybag 100L med sin 100-liters kapacitet vara det idealiska valet.

När du väljer storlek på din drybag, överväg vilken typ av aktivitet du kommer att använda den för och vilken utrustning du vill skydda. Tänk också på hur du kommer att bära drybagen, eftersom större modeller kan vara tyngre och svårare att transportera. Genom att noggrant överväga dina behov och preferenser, kan du välja en drybag som optimalt uppfyller dina krav och ger det skydd och den funktionalitet du behöver.

Material

När det gäller att välja en drybag är materialets kvalitet och hållbarhet avgörande faktorer att överväga. Det är viktigt att materialet är både slitstarkt och vattentätt för att säkerställa att dina tillhörigheter förblir torra och skyddade. Olika material används vid tillverkningen av drybagar, och de har varierande egenskaper när det gäller vikt, slitstyrka och vattentäthet.

PVC (polyvinylklorid) är ett populärt materialval för drybagar på grund av dess robusta och vattentäta egenskaper. PVC-drybagar är ofta tyngre än andra alternativ, men de erbjuder utmärkt skydd och hållbarhet. Silikonbelagd nylon är ett annat vanligt material som används i drybagar. Det är lättare än PVC, men det är fortfarande mycket vattentätt och slitstarkt. TPU (termoplastisk polyuretan) är ett annat material som används i drybagar, och det kombinerar både lätthet och hållbarhet.

När vi tittar på de tidigare recenserade produkterna kan vi se att de är tillverkade av olika material. Exped Fold Drybag Endura är tillverkad av ett kraftfullt tyg som erbjuder total vattentäthet, medan Osprey Ultralight Dry Sack 20 har ett vattentätt och högkvalitativt materialval. Urberg Drybag Set är tillverkat av ripstop-nylon, som är känt för sin höga slitstyrka och vattentäthet. Slutligen är Subtech Sports Pro Drybag 100L helt vattentät och flytande, vilket gör den idealisk för användning i vattenburna aktiviteter.

Vattentäthet

En av de viktigaste aspekterna att tänka på när man väljer en drybag är dess vattentäthet. En bra drybag bör inte bara skydda mot stänk och regn, utan även vara effektiv vid nedsänkning i vatten. För att bedöma vattentätheten hos en drybag kan man titta på dess vattentäta betyg, såsom IPX-klassificeringar, vilka ger en indikation på hur väl produkten skyddar mot vattenintrång.

IPX-klassificeringar sträcker sig från IPX0, som erbjuder inget skydd, till IPX8, som skyddar mot kontinuerlig nedsänkning i vatten. När du väljer en drybag är det viktigt att kontrollera dess IPX-klassificering för att säkerställa att den uppfyller dina krav på vattentäthet och skyddar dina tillhörigheter effektivt.

När vi ser på de tidigare recenserade produkterna kan vi observera att de erbjuder olika nivåer av vattentäthet. Exped Fold Drybag Endura är helt vattentät och har extra aluminiumkarbinhakar för total förslutning. Osprey Ultralight Dry Sack 20 är också vattentät och har ett högkvalitativt materialval som skyddar mot både stänk och nedsänkning. Urberg Drybag Set är helt vattentätt och har ett material med hög slitstyrka, vilket innebär att det ger ett bra skydd under olika förhållanden. Subtech Sports Pro Drybag 100L är inte bara vattentät, utan också flytande, vilket gör den idealisk för användning i vattensporter och äventyr där nedsänkning är trolig.

Vikt

När det gäller att bära din drybag under längre sträckor eller under aktiviteter som kräver mycket rörelse, är vikten en viktig faktor att beakta. En lättare drybag kan göra det bekvämare att bära den under långa perioder och minska risken för trötthet eller obehag.

Det är dock viktigt att notera att det ofta finns en avvägning mellan vikt och hållbarhet eller vattentäthet. Tyngre material som PVC eller TPU är ofta mer slitstarka och vattentäta än lättare material som silikonbelagd nylon, men de kan också göra drybagen tyngre att bära. Därför är det viktigt att hitta en balans mellan vikt och prestanda som passar dina behov och krav.

Till exempel är Osprey Ultralight Dry Sack 20 en mycket lätt drybag som väger endast 60 gram, men den erbjuder ändå en hög nivå av vattentäthet och kvalitet tack vare sitt materialval. Å andra sidan är Exped Fold Drybag Endura, som är tyngre och väger 220 gram, konstruerad med ett mycket tåligt och vattentätt material, vilket gör den mer slitstark och skyddande mot vatten än lättare alternativ.

Förslutningssystem

Att ha ett effektivt förslutningssystem på en drybag är avgörande för att säkerställa att dina tillhörigheter hålls torra och skyddade från vattenintrång. Det finns flera olika typer av förslutningssystem, men de två vanligaste är rullförslutning och vattentäta blixtlås.

Rullförslutning är en mycket populär och pålitlig metod för att försegla en drybag. Det innebär att man rullar toppen av drybagen flera varv och sedan fäster den med hjälp av spännen eller karbinhakar. Detta skapar en effektiv barriär mot vatten och ger en säker och vattentät förslutning. Exped Fold Drybag Endura, Osprey Ultralight Dry Sack 20 och Urberg Drybag Set är exempel på drybagar med rullförslutningssystem.

Vattentäta blixtlås är en annan vanlig typ av förslutningssystem som erbjuder en hög grad av vattentäthet. Dessa blixtlås är särskilt utformade för att förhindra vattenintrång och skydda innehållet i drybagen från fukt. Ett exempel på en drybag med vattentätt blixtlås är Subtech Sports Pro Drybag 100L, som även har avtagbara ryggsäcksremmar och midjeremmar för enkel transport.

Färg & Design

När det kommer till att välja en drybag kan färg och design vara viktiga faktorer att överväga, eftersom de inte bara kan påverka drybagens estetik, utan även dess funktion och användarvänlighet. En ljus färg, såsom neongul, orange eller röd, kan göra det enklare att lokalisera din drybag i dåliga ljusförhållanden eller vid nedsänkning i vatten. Reflekterande detaljer, som tejp eller logotyper, kan också förbättra synligheten och säkerheten i mörka miljöer.

Osprey Ultralight Dry Sack 20 är ett exempel på en drybag som kombinerar en ljus färg och reflekterande detaljer för att öka synligheten och underlätta återfinnandet av väskan i dåligt ljus.

Förutom färg och synlighetsdetaljer kan du också tänka på om du vill ha extra fickor eller fästen på din drybag för att organisera och säkra dina tillhörigheter. Vissa drybagar kan ha invändiga eller utvändiga fickor för att förvara små föremål, samt fästen för att hänga nycklar, verktyg eller annan utrustning. Subtech Sports Pro Drybag 100L, till exempel, är en ryggsäck med stora utrymmen och avtagbara remmar, vilket gör det enkelt att transportera och organisera dina äventyrsprylar.

Vanliga Frågor Om Drybag

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en drybag, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av packpåsar, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa drybagen?

Den bästa drybagen är enligt vårt test Exped Fold Drybag Endura, en mycket kraftfull, helt vattentät och mycket funktionell drybag.

Vad kostar en drybag?

Priset för en drybag brukar variera mellan några få hundra kronor upp mot 1000 kronor.

Vilket material är bäst för mina behov: PVC, silikonbelagd nylon eller TPU?

När det gäller förslutningssystem är rullförslutning och vattentäta blixtlås två populära alternativ. Rullförslutning är enkelt att använda och effektivt för att skapa en vattentät försegling. Vattentäta blixtlås är snabba att öppna och stänga, men kan kräva mer underhåll för att säkerställa att de förblir vattentäta över tid.

Vilket förslutningssystem är mest effektivt och lätt att använda: rullförslutning eller vattentäta blixtlås?

När det gäller förslutningssystem är rullförslutning och vattentäta blixtlås två populära alternativ. Rullförslutning är enkelt att använda och effektivt för att skapa en vattentät försegling. Vattentäta blixtlås är snabba att öppna och stänga, men kan kräva mer underhåll för att säkerställa att de förblir vattentäta över tid.

Är det värt att investera i en dyrare drybag med högre kvalitet och hållbarhet?

Angående investeringen i en dyrare drybag jämfört med en billigare variant, beror det på hur ofta du planerar att använda den och under vilka förhållanden. Om du regelbundet utsätter din drybag för tuffa förhållanden och behöver högsta möjliga skydd, kan det vara värt att investera i en högkvalitativ drybag. Om du däremot bara behöver grundläggande skydd för sporadisk användning, kan en billigare drybag vara tillräcklig.

Kan jag kombinera flera mindre drybags för att organisera min utrustning, eller är det bättre att använda en stor drybag för allt?

Slutligen, när det gäller att organisera din utrustning, kan både flera mindre drybags och en stor drybag vara effektiva beroende på dina behov. Flera mindre drybags ger dig möjlighet att organisera och separera din utrustning, vilket kan vara praktiskt när du letar efter specifika föremål. En stor drybag å andra sidan, kan rymma all din utrustning i en enda behållare, vilket kan vara enklare att bära och förvara.

Sammanfattningsvis Om Drybag

En drybag är ett ovärderligt verktyg för att skydda utrustning och kläder från att bli blöta. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.9 / 5. Antal Röster: 31

Inga röster än så länge!

Författare

Johannes Källman är ansvarig för diverse tester kring träningsrelaterade produkter. Han är en riktigt träningsnörd som har styrketränat, löpt och klättrat under många år.