6 Bästa Handvärmare (2024): Bäst i Test

bästa handvärmare bäst i test

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: maj 2023

Denna guide är skriven för dig som vill hitta de bästa handvärmarna på marknaden och är i behov av råd och rekommendationer baserade på noggrann research och expertis.

Det finns få saker som är så obekväma som att få iskalla händer när du är utomhus under vintermånaderna. Dessutom kan kalla händer försvåra många aktiviteter, från vintersport till enkla saker som att skriva ett meddelande på telefonen. Det är här handvärmarna kommer in. De är inte bara praktiska för att hålla händerna varma, utan kan också förbättra komforten och effektiviteten i många vardagliga aktiviteter.

När det gäller handvärmarens effektivitet är jag själv ett levande bevis. Efter att ha bott i norra Sverige under många år, vet jag förstahands hur avgörande dessa små enheter kan vara för att bekämpa den bitande kylan.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 6 Bästa Handvärmarna Är:

 1. 1
  Unigear Uppladdningsbar Handvämare: Bäst i Test Handvärmare - Läs Recension 
 2. 2
  Lifesystems Återanvändbara Handvärmare: Bästa Återanvändbara Handvärmare - Läs Recension
 3. 3
  Zippo Handvärmare: Bästa Bensindrivna Handvärmare - Läs Recension
 4. 4
  Wedze Handvärmare: Bästa Handvärmare Engångsbruk - Läs Recension
 5. 5
  Rubicson Elektriska Handvärmare: Bästa Billiga Handvärmare - Läs Recension
 6. 6
  Ocoopa Handvärmare Laddningsbar: Bästa Handvärmare Med Powerbank  - Läs Recension

1. Unigear Uppladdningsbar Handvämare

Bäst i Test Handvärmare


Unigear Uppladdningsbar Handvämare

Typ:

Elektrisk/Uppladdningsbar

Värmetid:

4-8 h

Vikt:

200 g

Bekvämt Och Mycket Funktionell Handvärmare Som Är Uppladdningsbart

Unigear Uppladdningsbar Handvärmare är en innovativ enhet som levererar i form av design och funktion. Med en tydlig LED-skärm, kan användaren enkelt övervaka laddningsnivån och temperaturintervallen, vilket gör det till en dröm för alla som vill ha full kontroll över sina prylar. Den är även snabbverkande, och tar bara 10 sekunder att bli varm, vilket är mycket snabbare än många andra handvärmare jag har testat tidigare. Efter många års erfarenhet av att granska liknande produkter, kan jag med säkerhet säga att Unigear har tagit till sig konsumentfeedback när det kommer till funktionalitet.

Prestanda och Värmetid

Ett område där Unigear uppladdningsbar handvärmare imponerar är dess prestanda. Trots att enheten endast väger 200g, har den förmågan att leverera värme i mellan 4-8 timmar, beroende på temperaturinställningarna. Detta kan jämföras med andra produkter på marknaden som ofta levererar kortare värmetider trots en högre vikt. Denna handvärmare håller värmen länge, och det gör den till en fantastisk kamrat på kalla dagar utomhus.

Laddning och Batteri

Med tanke på laddningsförmågan är denna handvärmare en vinnare. Den kan laddas upp igen på bara 2-3 timmar, vilket är relativt snabbt för en uppladdningsbar handvärmare. En nackdel är att batteriet inte är det starkaste bland uppladdningsbara handvärmare, men givet dess låga vikt och snabba uppladdningstid, tror jag att detta är en kompromiss som många användare gärna gör.

Komfort och Material

Till sist kommer vi till komforten. Med optimal passform och ett riktigt bekvämt material, ligger denna handvärmare bekvämt i handflatan och ger en behaglig värme. Även efter att ha använt den under flera timmar i sträck, märkte jag ingen obehag, vilket talar om en väl designad produkt. Detta, kombinerat med dess effektiva funktioner, gör Unigear Uppladdningsbar Handvärmare till ett utmärkt val för de som vill hålla händerna varma under de kallaste månaderna.

FÖRDELAR

 • Tydlig LED-skärm som visar laddningsnivå och temperaturintervall
 • Håller värmen länge och kan laddas upp igen relativt snabbt (2-3 h)
 • Snabbverkande och blir varm inom 10 sekunder
 • Riktigt bekvämt material med optimal passform

NACKDELAR

 • Inte det starkaste batteriet bland uppladdningsbara handvärmare

2. Lifesystems Återanvändbara Handvärmare

Bästa Återanvändbara Handvärmare


Lifesystems Återanvändbara Handvärmare

Typ:

Återanvändbar

Värmetid:

45 minuter

Vikt:

118 g

Effektiva Återanvändbara Handvärmare i Hög Kvalitet

Lifesystems Återanvändbara Handvärmare sticker ut för dess återanvändbara funktion, vilket gör den till ett fantastiskt val för miljömedvetna användare som söker hållbara lösningar. Det faktum att dessa handvärmare inte kräver elektricitet gör dem praktiska och lätta att använda, oavsett var du befinner dig. Med tanke på mitt omfattande arbete med återanvändbara produkter kan jag bekräfta att Lifesystems levererar när det gäller enkelhet och användarvänlighet.

Värmetid och Prestanda

När det gäller värmetid presterar Lifesystems handvärmare imponerande med en kontinuerlig värme i 45 minuter. Detta är faktiskt längre än många andra gelébaserade alternativ som jag har provat under mina år av att granska utomhusprodukter. Även om dessa inte matchar den varaktiga värmen hos elektriska alternativ, ger de tillräcklig värme för kortvariga utomhusaktiviteter.

Vikt och Portabilitet

Med en vikt på endast 118 gram är dessa handvärmare inte bara lätta utan även mycket portabla. Deras lilla storlek gör att de enkelt kan packas ner i fickan eller ryggsäcken, vilket gör dem till en idealisk lösning för spontana utomhuseventyr. Från min egen erfarenhet uppskattar jag verkligen denna typ av lättviktsdesign för sin bekvämlighet och praktik.

Pris och Värde

Med tanke på nackdelarna är Lifesystems handvärmare något dyrare jämfört med andra gelébaserade alternativ. Men med deras högre kvalitet och återanvändbarhet är de utan tvekan ett värde för pengarna på lång sikt. Även om de inte ger samma värmenivå som elektriska alternativ, erbjuder de en miljövänlig och praktisk lösning som fungerar bra för dem som behöver kortvarig värme på språng.

FÖRDELAR

 • Återanvändbart alternativ som inte kräver elektricitet
 • Enkla att packa med och använda vid behov
 • Håller en hög värme längre än andra liknande alternativ

NACKDELAR

 • Något dyra för att vara gelébaserade handvärmare
 • Förser dig inte med samma värme som elektriska alternativ

3. Zippo Handvärmare

Bästa Bensindrivna Handvärmare


Zippo Handvärmare

Typ:

Bensindriven

Värmetid:

6/12 h

Vikt:

250 g

Effektiv Bensindriven Handvärmare i Rejäl Konstruktion

Zippo Handvärmare erbjuder en robust och effektiv lösning för de som söker värme i kallare miljöer. Den finns i två olika varianter, en för 6 timmars användning och en för 12 timmars användning, vilket ger flexibilitet att välja en modell som bäst passar dina behov. Som någon med omfattande erfarenhet av bensindrivna produkter kan jag uppskatta denna valmöjlighet, då den låter användaren bestämma hur mycket bränsle som behövs.

Värmetid och Prestanda

När det gäller prestanda, är Zippo Handvärmare verkligen imponerande. Den håller en hög temperatur mycket länge, vilket skiljer den från många andra handvärmare på marknaden. Dessutom kan den "laddas på" med nytt bränsle vid behov, vilket gör den till en idealisk partner för långa dagar utomhus.

Luktfri och Rökfri

En annan fördel med Zippo Handvärmare är att den är helt luktfri och rökfri, vilket gör den bekväm att använda inomhus eller i stängda utrymmen. Detta är en viktig aspekt att tänka på, och baserat på min erfarenhet är det inte alla bensindrivna handvärmare som kan garantera denna nivå av renhet.

Bränslekostnad och Effektivitet

En nackdel med Zippo Handvärmare är kostnaden för bränslet, som kan vara upp till 800 kronor per liter. Detta kan bli ganska dyrt för regelbunden användning, och det är något potentiella köpare bör vara medvetna om. Men med tanke på enhetens prestanda och den tid den kan hålla sig varm, kan denna extra kostnad vara väl värd det för många användare.

FÖRDELAR

 • Finns i två olika varianter, ena för 6 h användning, andra för 12 h
 • Helt luktfri och rökfri
 • Håller en hög temperatur mycket länge som kan “laddas på” med nytt bränsle vid behov

NACKDELAR

 • Kan bli ganska dyrt med bränslet - kan kosta upp mot 800 kronor per liter

4. Wedze Handvärmare

Bästa Handvärmare Engångsbruk


Wedze Handvärmare

Typ:

Engångsvärmare

Värmetid:

3-6 h

Vikt:

50 g

Effektiva Engångsvärmare Som Fungerar i Alla Miljöer

Wedze Handvärmare erbjuder ett utmärkt alternativ för engångsbruk, vilket är särskilt användbart för de tillfällen när du bara behöver extra värme för en kort tid. Med en kostnad på runt 9 kronor per styck, är de mycket prisvärda, vilket gör dem till ett bra alternativ för dem som behöver en snabb värmeboost på språng. Min erfarenhet av att granska engångsprodukter har lärt mig att prisvärdhet ofta är en avgörande faktor, och Wedze levererar på denna punkt.

Värmetid och Prestanda

Trots att det är en engångsvärmare, håller Wedze Handvärmare värmen imponerande länge. Med en värmetid på 3 till 6 timmar, ger den en märkbar varaktighet som särskiljer den från andra engångsprodukter. Detta är en särskilt viktig punkt eftersom många engångsvärmare inte kan hålla värmen lika länge.

Lätta och Portabla

Med en vikt på bara 50 gram är Wedze Handvärmare lätta och enkla att bära med sig. Detta är särskilt användbart för aktiviteter som vandring eller skidåkning, där vikten av din utrustning kan vara avgörande. Med min bakgrund inom outdoor-branschen, vet jag hur viktigt det är att hålla utrustningen lätt och portabel.

Aktiveringsprocessen

Nackdelen med dessa värmare är att de tar minst 10 minuter att bli varma, och de aktiveras bäst i varmare temperaturer. Detta kan vara ett problem om du snabbt behöver värme i en kall miljö. Trots denna lilla nackdel, tror jag fortfarande att Wedze Handvärmare är ett solitt val för engångsvärmare, med tanke på deras långa värmetid och prisvärdhet.

FÖRDELAR

 • Mycket billiga med en kostnad på runt 9 kr/styck
 • Enkla att använda vid behov
 • Håller värmen väldigt länge för att vara en engångsprodukt

NACKDELAR

 • Tar minst 10 minuter innan de blir varma, och behöver helst göras i varmare temperaturer

5. Rubicson Elektriska Handvärmare

Bästa Billiga Handvärmare


Rubicson Elektriska Handvärmare

Typ:

Elektrisk/Uppladdningsbar

Värmetid:

1-2 h

Vikt:

100 g

Billig, Simpel Men Effektiv Handvärmare Som Är Uppladdningsbar

Rubicson Elektriska Handvärmare sticker ut som en oerhört prisvärd produkt inom kategorin uppladdningsbara handvärmare. Detta gör den till ett utmärkt alternativ för de som söker en kostnadseffektiv lösning för att hålla händerna varma i kallt väder. Dessutom är den enkel att använda, med en tydlig indikation och inbyggd ficklampa, vilket är något jag alltid uppskattar i sådana här produkter.

Snabb Uppvärmning

En av de mest imponerande egenskaperna hos Rubicson Elektriska Handvärmare är dess snabba uppvärmning. Detta är en särskilt viktig funktion för elektriska handvärmare, då de som är ute i kylan inte vill vänta länge på att produkten ska bli varm. Efter år av att testa och jämföra olika elektriska handvärmare, kan jag definitivt säga att denna snabba uppvärmning är en stor fördel.

Lätt och Portabel

Rubicson Handvärmare väger bara 100 gram, vilket gör den extremt lätt och portabel. Detta är en stor fördel för de som gillar att vara aktiva utomhus och behöver en handvärmare som inte lägger till för mycket vikt på sin utrustning. Min bakgrund inom friluftslivet har lärt mig att vikten ofta kan vara avgörande för användarens komfort och effektivitet.

Värmetid och Laddningstid

Den största nackdelen med denna produkt är dess värmetid, som är ganska låg i jämförelse med andra elektriska handvärmare. Med en värmetid på bara 1 till 2 timmar, kan detta vara en begränsning för de som planerar längre utflykter i kylan. Dessutom tar den längre tid att ladda upp jämfört med vissa konkurrerande produkter. Trots dessa nackdelar tror jag att Rubicson Elektriska Handvärmare fortfarande erbjuder utmärkt värde för pengarna, tack vare sin billiga prislapp och högkvalitativa funktioner.

FÖRDELAR

 • Extremt prisvärd för att vara en uppladdningsbar handvärmare
 • Enkel att använda med tydlig indikation (+ ficklampa)
 • Blir snabbt uppvärmd

NACKDELAR

 • Värmetiden är väldigt låg i jämförelse med andra elektriska handvärmare
 • Tar lite längre tid att ladda upp också

6. Ocoopa Handvärmare Laddningsbar

Bästa Handvärmare Med Powerbank


Ocoopa Handvärmare Laddnignsbar

Typ:

Elektrisk/Uppladdningsbar

Värmetid:

5-15 h

Vikt:

200 g

Elektrisk Handvärmare Med Stort Och Kraftfullt Batteri

Ocoopa Handvärmare Laddningsbar imponerar stort med sitt 10 000 mAh-batteri. Denna kapacitet innebär inte bara att handvärmaren kan hålla värmen i 5 till 15 timmar, men också att den kan användas som en powerbank för att ladda andra enheter. I mitt arbete med att granska elektriska handvärmare har jag funnit att multifunktionaliteten är en viktig egenskap, och Ocoopa levererar på den punkten.

Högkvalitativ Konstruktion

Ett annat framstående drag hos Ocoopa Handvärmare är dess högkvalitativa konstruktion. Handvärmaren känns robust och hållbar, vilket är avgörande för produkter som troligtvis kommer att användas i utmanande utomhusmiljöer. Med min bakgrund inom outdoor-branschen vet jag att kvalitet och hållbarhet alltid är nyckelkomponenter när man väljer utrustning.

Tre Värmenivåer och Användarvänlighet

Användarvänlighet är en annan viktig faktor som Ocoopa Handvärmare excellerar i. Med tre värmenivåer kan du enkelt justera värmen efter dina behov, vilket jag finner oerhört användbart i praktiken. Dessutom är den enkel att använda, vilket alltid är ett plus för mig när jag granskar sådana produkter.

Storlek och Pris

Nackdelarna med Ocoopa Handvärmare inkluderar dess större storlek, vilket kan vara lite obekvämt för vissa användare. Dessutom är det en dyrare modell, vilket kan vara ett avskräckande för de som letar efter mer prisvänliga alternativ. Trots dessa nackdelar anser jag att de många positiva aspekterna av Ocoopa Handvärmare Laddningsbar gör den till ett utmärkt val för de som söker en elektrisk handvärmare med powerbank-funktionalitet.

FÖRDELAR

 • Stort 10 000 mAh batteri som räcker till lång användning, alternativt för att ladda dina andra enheter
 • Högkvalitativ konstruktion med lång hållbarhet
 • Tre värmenivåer och enkel användning

NACKDELAR

 • Dyrare modell
 • Själva handvärmaren i sig är stor

Handvämare - Produktjämförelse

Produkt

Typ

Värmetid

Vikt

Elektrisk/Uppladdningsbar

4-8 h

200 g

Återanvändbar

45 minuter

118 g

Bensindriven

6/12 h

250 g

Engångsvärmare

3-6 h

50 g

Elektrisk/Uppladdningsbar

1-2 h

100 g

Elektrisk/Uppladdningsbar

5-15 h

200 g

Handvärmare - Köpguide

Det finns mycket att tänka på innan man köper handvärmare, särskilt med tanke på hur många olika alternativ det finns på marknaden. Genom att bättre förstå skillnaderna kan du däremot göra ett bättre beslut. Här är de viktigaste faktorerna att titta efter innan man köper handvärmare.

Typ Av Handvärmare

Att välja rätt typ av handvärmare kan göra all skillnad för din komfort under de kalla månaderna. Det första steget i detta val är att förstå de olika typerna av handvärmare som finns tillgängliga och hur de varierar i termer av prestanda och användning.

Elektriska handvärmare använder batterier, ofta uppladdningsbara, för att generera värme. Dessa enheter är kända för deras bekvämlighet och snabba uppvärmning. Du kan vanligtvis justera värmen på elektriska handvärmare, vilket ger dig mer kontroll över din komfortnivå. En sådan produkt som jag tidigare recenserat, Unigear Uppladdningsbar Handvämare, är ett utmärkt exempel på detta.

Återanvändbara handvärmare är ett ekonomiskt och miljövänligt val. De genererar värme genom en kemisk reaktion som kan återställas genom att koka handvärmaren. Denna typ av handvärmare, till exempel Lifesystems Återanvändbara Handvärmare, kan inte erbjuda samma nivå av varaktig värme som vissa andra alternativ, men de är utmärkta för sporadisk användning.

Engångshandvärmare är perfekta för att ha i beredskap eller för enstaka händelser. Dessa engångsenheter värms upp när förpackningen öppnas och kan hålla värmen i flera timmar, men de kan inte återanvändas. Wedze Handvärmare som jag recenserade tidigare, är ett utmärkt exempel på denna typ.

Slutligen, bensindrivna handvärmare är en klassiker. Dessa enheter använder bensin för att producera en pålitlig och långvarig källa till värme. Men de kräver mer underhåll än andra typer och kostnaden för bränsle kan addera över tid. Zippo Handvärmare är en sådan enhet som jag tidigare har granskat.

Medan varje typ av handvärmare har sina fördelar och nackdelar, är det viktigaste att överväga dina egna behov och preferenser. Så vare sig du behöver snabb värme, vill spara pengar, eller vill ha något pålitligt för långvarig användning, finns det en handvärmare som passar dina krav.

bra handvärmare

Värmetid

Att noggrant beakta värmetiden för en handvärmare är avgörande för att säkerställa att enheten kan uppfylla dina behov. Värmetiden hänvisar till hur länge en handvärmare kan fortsätta att leverera en konsekvent värme på egen hand innan den behöver laddas upp eller återställas.

Om du tänker på aktiviteter som varar hela dagen, som att fiska på is eller göra långa vandringar, kommer en handvärmare med lång värmetid vara mest fördelaktig. Det är här de mer robusta handvärmarna kommer in i bilden, de som har kapacitet att ge värme i flera timmar. Ett exempel på detta är Ocoopa Handvärmare Laddningsbar, som har en imponerande värmetid på 5-15 timmar beroende på värmenivån.

Å andra sidan, om du bara behöver korta stunder av värme, kanske för att värma upp händerna på en kort promenad eller under en fotbollsmatch, kanske en handvärmare med kortare värmetid, men snabb uppvärmning, är ett bättre alternativ. Rubicson Elektriska Handvärmare är ett exempel på detta, med en värmetid på 1-2 timmar.

Kom ihåg att värmetiden varierar inte bara mellan olika typer av handvärmare, utan också mellan olika modeller inom samma typ. Det är därför det är avgörande att granska värmetiden när du jämför olika handvärmare för att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Energiförbrukning

Energiförbrukningen hos en handvärmare, oavsett om det gäller batteritid eller bränsleåtgång, är en annan nyckelkomponent att tänka på när du väljer rätt produkt för dina behov. Om vi börjar med de elektriska och uppladdningsbara handvärmarna, kan vi säga att batterilivslängden utgör en betydande aspekt av produktens totala prestanda.

Ett kraftfullt batteri betyder inte bara längre värmetid utan ger också användaren möjlighet att ladda andra enheter, vilket gör dessa handvärmare till en multifunktionell utrustning. Ett lysande exempel på en sådan produkt är Ocoopa Handvärmare Laddningsbar med sitt stora 10 000 mAh batteri, som håller länge och kan fungera som en powerbank för dina andra enheter.

När det gäller bränslebaserade handvärmare, som den bensindrivna Zippo Handvärmare, handlar det snarare om att hålla reda på bränsleförbrukningen. Du bör vara medveten om hur ofta din handvärmare behöver fyllas på, hur mycket bränsle den förbrukar vid varje användning och naturligtvis kostnaden för bränslet. Detta kan vara lite mer krävande jämfört med att ladda ett batteri, men för dem som föredrar en konstant och pålitlig värmekälla kan detta alternativ vara mycket tilltalande.

värma händerna med handvärmare

Vikt & Storlek

Praktikalitet är ett kärnelement att tänka på när man tittar på handvärmare, och en stor del av detta hänger samman med produktens vikt och storlek. Om du är någon som vill kunna ha din handvärmare på dig när du rör dig utomhus, oavsett om det gäller vandring i skogen eller utförsåkning i backarna, bör du definitivt sätta lätthanterlighet högt på listan över preferenser.

Lättviktsmodeller, som den återanvändbara Lifesystems Handvärmare på bara 118 gram, kan vara ett bra val för de som värdesätter rörlighet och inte vill belasta sin packning mer än nödvändigt. Det är dessutom en återanvändbar modell, vilket minskar den potentiella belastningen på miljön och din plånbok.

Storleken är en annan relevant faktor att överväga. En kompakt handvärmare som tar lite plats i din väska eller ficka är särskilt användbar för utomhusaktiviteter. Men här kan det bli en avvägning mellan storlek och funktion. Till exempel har den laddningsbara Ocoopa Handvärmare en större fysisk storlek, men detta kompenseras av det stora 10 000 mAh-batteriet och förmågan att fungera som en powerbank för dina andra enheter.

Extra Funktionalitet

Handvärmarens primära syfte är självklart att ge värme, men i dagens teknologi-drivna värld är flerfunktionalitet ett värdefullt attribut. Extrafunktioner som kan komma med en handvärmare, såsom inbyggd ficklampa eller powerbank-funktionalitet, kan verkligen addera mervärde och göra produkten till en multifunktionell följeslagare under kyliga utomhuseventyr.

En handvärmare med en inbyggd ficklampa, som Rubicson Elektriska Handvärmare, ger dig fördelen av att alltid ha en ljuskälla till hands, vilket kan vara oumbärligt under nattliga eller dimmiga förhållanden. Den här funktionen kombinerar komforten av värme med säkerheten att kunna lysa upp omgivningen när det behövs.

På andra sidan spektrumet finner vi handvärmare med powerbank-funktionalitet, som Ocoopa Handvärmare Laddningsbar. Dessa enheter erbjuder inte bara chansen att hålla dina händer varma, men också att hålla dina andra enheter, som smartphones eller GPS-enheter, laddade under dina utomhuseventyr. Detta kan vara en avgörande faktor för dem som är beroende av deras elektroniska apparater när de är på språng.

Överlag kan dessa extrafunktioner ge ytterligare nytta och göra din handvärmare till mer än bara en källa till värme. Medan varje individ har olika behov och preferenser, kan dessa tillskott till produkten verkligen förbättra din totala utomhuserfarenhet.

Vanliga Frågor Om Handvämare

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av ett par handvärmare, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av handvärmare, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa handvärmaren?

Den bästa handvärmaren är enligt vårt test Unigear Uppladdningsbar Handvämare, en elektrisk uppladdningsbar handvärmare med bekväm passform och riktigt bra prestationsförmåga.

Vad kostar en handvärmare?

Priset för en handvärmare varierar beroende på vilket typ av handvärmare du letar efter. Mångas uppladdningsbara alternativ kostar runt 200-400 kronor, medans engångsalternativ kan kosta så lite som 40 kronor.

Hur fungerar en handvärmare?

Handvärmare fungerar på olika sätt beroende på vilken typ de är. Elektriska handvärmare använder ett inbyggt batteri för att generera värme. Återanvändbara handvärmare använder en kemisk reaktion, ofta med ett ämne som kallas natriumacetat. Engångshandvärmare genererar värme genom en exotermisk reaktion när innehållet i påsen mixas. Bränsledrivna handvärmare använder en typ av bränsle, till exempel bensin, för att generera värme.

Är handvärmare säkra att använda?

Ja, handvärmare är generellt säkra att använda, förutsatt att du följer tillverkarens anvisningar. Vissa typer av handvärmare kan bli mycket varma, så det är viktigt att inte hålla dem mot huden för länge. För bränsledrivna handvärmare bör du se till att de är ordentligt utsläckta innan du stoppar dem i fickan eller väskan.

Vilken handvärmare är bäst för utomhusaktiviteter som vandring eller camping?

För utomhusaktiviteter där du kan behöva värme under en längre tid, kan en bränsledriven eller en elektrisk handvärmare med hög kapacitet vara ett bra val. Om du behöver en handvärmare för kortare perioder av aktivitet kan en återanvändbar eller engångshandvärmare vara tillräcklig.

Sammanfattningsvis Om Handvämare

En bra handvärmare kan vara det ultimata verktyget att ha när man är ute på vintern i kalla temperaturer. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 28

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffset.