4 Bästa Hängmatta För Vandring (2024): Bäst i Test

bästa hängmatta för vandring bäst i test

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: april 2023

Planerar du en vandringsresa och letar efter den perfekta hängmattan att ta med dig? Då har du kommit till rätt ställe! I den här guiden kommer vi att presentera några av de bästa hängmattorna för vandring på marknaden. Från lätta alternativ för backpacking till robusta alternativ för camping har vi allt du behöver.

Vi kommer också att diskutera viktiga funktioner att tänka på när du väljer hängmatta och ge tips om hur du sätter upp och använder din hängmatta på vandringen. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare på backpacking hjälper den här guiden dig att hitta den perfekta hängmattan för ditt nästa äventyr.

För mer bakgrundsinformation kan du se våra köptips som följer våra toppval.


De 4 Bästa Hängmattorna För Vandring Är:

 1. 1
  Bäst i Test Hängmatta För Vandring: Sea To Summit Hammock Pro Set Single - Läs Recension 
 2. 2
  Bästa Billiga Hängmatta För Vandring: Ticket to the Moon Original Hammock - Läs Recension
 3. 3
  Bästa Hängmatta Med Myggnät: Cocoon UItralight Mosquito Net Hammock - Läs Recension
 4. 4
  Bästa Hängmatta Med Regnskydd: Hennessy Hammock Expedition Zip - Läs Recension

1. Sea To Summit Hammock Pro Set Single

Bäst i Test Hängmatta För Vandring


Sea To Summit Hammock Pro Set Single

Material:

Nylon

Vikt:

560 g

Yttermått:

300 x 150 cm

Smidig, Lätt Och Hållbar Hängmatta Perfekt För Vandring & Camping

Sea To Summit Hammock Pro Set Single är en mångsidig och hållbar hängmatta som är perfekt för vandring och camping. Hängmattan är tillverkad av högkvalitativ nylon, vilket är ett mjukt och bekvämt tyg som är skönt att sova i. Nylonen är också lätt och hållbar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk.

En av de viktigaste fördelarna med den här hängmattan är dess stabilitet och hållbarhet. Konstruktionen är mycket stabil och de material som används är av hög kvalitet, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Hängmattan är också utformad för att vara mycket lätt att sätta upp och ta ner, vilket är bra för vandrare och campare som letar efter ett snabbt och enkelt alternativ.

En annan bra egenskap hos Sea To Summit Hammock Pro Set Single är dess kompakta design. Hängmattan levereras med en praktisk kompressionspåse, vilket gör den lätt att packa och transportera. Detta gör den perfekt för vandrare och campare som letar efter en hängmatta som är lätt och enkel att bära.

Sea To Summit Hammock Pro Set Single har också några nackdelar. En av de största nackdelarna är dess pris, som är något högre än andra alternativ på marknaden. Hängmattans kvalitet, hållbarhet och funktioner gör dock att den är värd investeringen.

Sammanfattningsvis är Sea To Summit Hammock Pro Set Single ett utmärkt alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta. Dess bekväma tyg, stabila konstruktion och hållbara material gör den perfekt för utomhusbruk. Dess lätta och kompakta design gör den lätt att transportera och använda på resande fot. Den enda nackdelen är det något högre priset, men fördelarna överväger nackdelarna.

FÖRDELAR

 • Mjukt och bekvämt tyg som är skönt att sova på
 • Mycket stabil konstruktion med hållbara material
 • Kommer med smidig kompressionspåse för enkel och kompakt transport

NACKDELAR

 • Lite dyrare alternativ

2. Ticket to the Moon Original Hammock

Bästa Billiga Hängmatta För Vandring


Ticket to the Moon Original Hammock

Material:

Nylon

Vikt:

600 g

Yttermått:

320 x 200 cm

Mycket Prisvärd Och Effektiv Hängmatta För Vandring

Ticket to the Moon Original Hammock är ett budgetvänligt alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta. Den här hängmattan är tillverkad av högkvalitativ nylon, vilket är ett snabbtorkande och maskintvättbart material som är perfekt för utomhusbruk. Nylonen är också lätt och hållbar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk.

En av de viktigaste fördelarna med den här hängmattan är dess flexibilitet och lättmonterbarhet. Hängmattan är mycket lätt att montera och demontera, vilket är bra för vandrare och campare som letar efter ett snabbt och enkelt alternativ. Hängmattan levereras också med en praktisk kompressionspåse, vilket gör den lätt att packa och transportera.

En annan bra egenskap hos Ticket to the Moon Original Hammock är dess överkomliga pris. Det är en av de mest prisvärda hängmattorna på marknaden och den erbjuder stort värde för priset. Hängmattan är också utformad för att vara mycket lätt att sätta upp och ta ner, vilket är bra för vandrare och campare som letar efter ett snabbt och enkelt alternativ.

Ticket to the Moon Original Hammock har också några nackdelar. En av de största nackdelarna är dess storlek, som är något större än andra alternativ på marknaden. Detta kan göra den något svårare att bära med sig i vandringsryggsäcken. Hängmattans kvalitet, hållbarhet och funktioner gör dock att den är värd den något större storleken.

Sammanfattningsvis är Ticket to the Moon Original Hammock ett utmärkt budgetvänligt alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta. Dess flexibla, lättmonterade design och snabbtorkande, maskintvättbara material gör den perfekt för utomhusbruk. Dess överkomliga pris och värde för priset gör den till ett utmärkt val för dem som har en budget. Den enda nackdelen är dess något större storlek, men det är värt det för den kvalitet och de funktioner den erbjuder.

FÖRDELAR

 • Smidig och enkel att montera
 • Mycket prisvärd
 • Snabbtorkande material som kan maskintvättas

NACKDELAR

 • Lite större modell att ha i ryggsäcken

3. Cocoon UItralight Mosquito Net Hammock

Bästa Hängmatta Med Myggnät


Cocoon UItralight Mosquito Net Hammock

Material:

Nylon

Vikt:

395 g

Yttermått:

325 x 148 cm

Ultralätt Hängmatta För Vandringen Med Myggnät

Cocoon Ultralight Mosquito Net Hammock är ett utmärkt alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta med ett inbyggt myggnät. Den här hängmattan är tillverkad av högkvalitativ nylon, vilket är ett mjukt och bekvämt tyg som är skönt att sova på. Nylonen är också lätt och hållbar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk.

En av de viktigaste fördelarna med den här hängmattan är dess ultralätta konstruktion. Hängmattan är mycket lätt och lätt att transportera, vilket är bra för vandrare och campare som letar efter ett lättviktigt och lätt att bära med sig. Hängmattan levereras också med en praktisk kompressionspåse, vilket gör den lätt att packa och transportera.

En annan bra egenskap hos Cocoon Ultralight Mosquito Net Hammock är det inbyggda myggnätet. Myggnätet är mycket användbart och effektivt, och det ger ett stort skydd mot myggor och andra insekter. Detta kan vara särskilt viktigt för vandrare och campare som planerar att tälta i områden med mycket insekter eller insekter.

Cocoon Ultralight Mosquito Net Hammock har också några nackdelar. En av de största nackdelarna är dess pris, som är dyrare än andra alternativ på marknaden. Dessutom är den inte lika hållbar som vissa mer robusta alternativ.

Sammanfattningsvis är Cocoon Ultralight Mosquito Net Hammock ett bra alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta med ett inbyggt myggnät. Dess ultralätta konstruktion och kompakta design gör den lätt att transportera och använda på resande fot. Det inbyggda myggnätet är mycket användbart och effektivt, och det ger ett stort skydd mot myggor och andra insekter. Den enda nackdelen är dess pris, som är dyrare än andra alternativ på marknaden och den är inte lika hållbar som vissa mer robusta alternativ.

FÖRDELAR

 • Ultralätt konstruktion
 • Mycket kompakt och smidig att transportera
 • Användbart och effektivt myggnät

NACKDELAR

 • Dyrare modell
 • Inte samma hållbarhet som vissa mer robusta alternativ

4. Hennessy Hammock Expedition Zip

Bästa Hängmatta Med Regnskydd


Hennessy Hammock Expedition Zip

Material:

Nylon

Vikt:

1247 g

Yttermått:

335 x 160 cm

Stabil Hängmatta Med Både Regnskydd Och Myggnät

Hennessy Hammock Expedition Zip är ett utmärkt alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta med både regnskydd och myggnät. Den här hängmattan är tillverkad av högkvalitativ nylon, vilket är ett mjukt och bekvämt tyg som är skönt att sova på. Nylonen är också lätt och hållbar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk.

En av de viktigaste fördelarna med den här hängmattan är att den levereras med både ett myggnät och ett regnskydd, vilket gör den perfekt för camping i områden med många insekter eller insekter och i dåligt väder. Myggnätet och regnskyddet ger ett stort skydd mot myggor och andra insekter och mot regn.

En annan bra egenskap hos Hennessy Hammock Expedition Zip är dess hållbara och slitstarka konstruktion. Konstruktionen är mycket stabil och de material som används är av hög kvalitet, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Hängmattan är också utformad för att vara relativt lätt att transportera trots sin större storlek, vilket är bra för vandrare och campare som letar efter ett snabbt och enkelt alternativ.

Hennessy Hammock Expedition Zip har också några nackdelar. En av de största nackdelarna är dess storlek och vikt, som är större och tyngre än andra alternativ på marknaden. Dessutom är det ett dyrt alternativ, vilket kan vara en begränsning för vissa.

Sammanfattningsvis är Hennessy Hammock Expedition Zip ett bra alternativ för vandrare och campare som letar efter en bekväm och hållbar hängmatta med både regnskydd och myggnät. Dess högkvalitativa konstruktion, hållbara och slitstarka material och lättransporterade design gör den perfekt för utomhusbruk. Det inbyggda myggnätet och regnskyddet är mycket användbara och effektiva och ger ett stort skydd mot myggor, andra insekter och regn. Det är dock ett större och tyngre alternativ att bära under vandring och det är ett dyrt alternativ.

FÖRDELAR

 • Både myggnät och regnskydd
 • Hållbar och slitstark konstruktion
 • Relativt smidig att transportera trots större storlek

NACKDELAR

 • Större och tyngre alternativ att transportera under vandring
 • Dyr

Hängmatta För Vandring & Camping - Köptips

Innan man köper en hängmatta för att använda när man är och vandrar eller campar så är det viktigt att vara medveten om vad som skiljer olika modeller emellan. Här är några av de viktigaste faktorerna att ta i beaktning om man planerar att sova ute i naturen meden en hängmatta.

Vikt & Packbarhet

När det gäller vikt och packbarhet är det viktigt att hitta en hängmatta som är både lätt och kompakt. En lätt hängmatta är lättare att bära på ryggen och lägger inte onödig vikt på din vandringsryggsäck. Detta är särskilt viktigt om du planerar en lång vandring eller campingresa, där varje gram räknas.

hängmatta för vandring

Kompakthet är också viktigt eftersom den tar mindre plats i din ryggsäck. Det ger mer utrymme för andra viktiga saker som mat, vatten och kläder. Leta efter en hängmatta som lätt kan rullas ihop eller komprimeras till en liten bunt, så att den inte tar för mycket plats i din ryggsäck. Vissa hängmattor levereras också med en egen packsäck, vilket kan hjälpa till att hålla den kompakt och organiserad.

Dessutom är vissa hängmattor utformade för att vara ultralätta och tillverkade av mycket tunna och lätta material, vilket är idealiskt för vandrare eller personer som söker det lättaste alternativet.

Sammanfattningsvis, när du tänker på vikt och packbarhet är det bäst att leta efter en hängmatta som är lätt och kompakt, detta gör den lätt att bära och den tar inte upp för mycket plats i din ryggsäck. Detta kommer att säkerställa att du har mer utrymme för andra väsentliga saker på din vandring.

Storlek

När det gäller storlek är det viktigt att tänka på både hängmattans storlek och hur bekväm den kommer att vara för dig att sova i.

Hängmattans dimensioner påverkar hur mycket utrymme du har för att röra dig och hur mycket utrustning du kan förvara med dig. En större hängmatta ger mer utrymme att röra sig och kan också vara bekvämare att sova i, men den blir också tyngre och tar mer plats i din ryggsäck. En mindre hängmatta är mer kompakt och lätt, men den kan vara mindre bekväm att sova i.

När det gäller sovkomfort är det viktigt att ta hänsyn till hängmattans bredd och längd. En bredare hängmatta ger mer utrymme att röra sig och sträcka ut sig, medan en smalare hängmatta är mer kompakt och lätt. En längre hängmatta ger mer utrymme för dina fötter och ben, medan en kortare hängmatta är mer kompakt och lätt.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är hängmattans form. Vissa hängmattor är utformade för att vara mer böjda, vilket kan ge mer stöd för din rygg och hjälpa dig att sova i en plattare position. Andra hängmattor är utformade för att vara mer platta, vilket kan ge mer utrymme att röra sig och sträcka ut sig.

Det är också värt att nämna att vissa hängmattor är utformade för att användas med ett undertäcke, vilket är en typ av isolering som läggs under hängmattan för att hålla dig varm. Om du planerar att använda hängmattan i kallare väder är en undertäcke ett måste.

Kapacitet & Maxbelastning

När det gäller kapacitet är det viktigt att se till att hängmattan klarar av din vikt och vikten på de redskap du planerar att ta med dig. Detta garanterar att hängmattan är säker och bekväm att använda och att den inte hänger eller sträcker sig för mycket när du sover.

De flesta hängmattor har en viktkapacitet som anges av tillverkaren, vanligtvis mätt i pund (lbs) eller kilogram (kg). Det är viktigt att se till att den hängmatta du väljer klarar av din vikt och all utrustning som du planerar att ta med dig. Detta garanterar att hängmattan är säker och bekväm att använda och att den inte hänger eller sträcker sig för mycket när du sover.

Det är också viktigt att notera att vissa hängmattor är utformade för att användas av en person, medan andra har plats för två personer. Om du planerar att dela din hängmatta med någon annan, se till att välja en som är tillräckligt stor och har en tillräckligt hög viktkapacitet för er båda.

camping med hängmatta

Det är också viktigt att tänka på vilken typ av utrustning du kommer att bära med dig, om du till exempel planerar att ta med dig en tung ryggsäck vill du se till att hängmattan du väljer kan ta emot den extra vikten. Om du planerar att ta med dig mycket utrustning vill du också se till att hängmattan har tillräckligt med utrymme för att förvara allt.

Material

När det gäller material är det viktigt att välja en hängmatta som är hållbar och väderbeständig. Detta är särskilt viktigt om du planerar att använda hängmattan för vandring och camping, där den kommer att utsättas för olika element som regn, sol, vind och till och med snö.

Nylon och polyester är två vanliga material som används i hängmattor, och båda är bra val för vandring. De är starka och hållbara och klarar av det slitage som uppstår vid utomhusbruk. De är också snabbtorkande och har goda UV-beständiga egenskaper. De är också lätta och andningsbara, vilket gör dem bekväma att sova i.

Nylon anses ofta vara starkare än polyester, men det är också dyrare. Polyester är å andra sidan mer budgetvänligt och fortfarande hållbart.

Ett annat material som är värt att nämna är Ripstop-tyg, det är en typ av tyg som tillverkas med en förstärkningsteknik som gör dem motståndskraftiga mot att rivas och slitas sönder. Denna typ av tyg är idealisk för hängmattor som måste tåla hårt bruk eller tuffa förhållanden.

Upphängningssystem

Upphängningssystemet är en viktig aspekt att ta hänsyn till när du köper en hängmatta för vandring. Det handlar om hur hängmattan hängs upp och hur den fästs vid förankringspunkterna (vanligtvis träd, stolpar eller andra fasta strukturer), till skillnad från klassiska hängmattor med stativ. Ett starkt och lättanvänt upphängningssystem är viktigt för att se till att hängmattan sitter säkert på plats när du sover och att den är lätt att sätta upp och ta ner.

En typ av upphängningssystem är justerbara remmar, som vanligtvis är tillverkade av nylon- eller polyesterband. De är lätta att använda, justerbara och ger en säker och stabil upphängning. De gör det också möjligt att justera hängmattans höjd och spänning, vilket kan vara viktigt för komfort och säkerhet.

En annan typ av upphängningssystem är karbinhakar, de är små metallslingor med en fjäderbelastad grind som gör att de snabbt och säkert kan fästas på ett rep eller en sadelgjord. Karbinhakar är starka, hållbara och lätta att använda, och de kan ge en säker och stabil upphängning. De är också lätta och lätta att packa, vilket gör dem till ett bra alternativ för vandring och backpacking.

En tredje typ av upphängningssystem är knutar, detta är det traditionella sättet att hänga upp en hängmatta och det är det enklaste, men det kräver kunskap om olika knutar och det kan vara lite knepigt för nybörjare.

Enkelhet & Smidighet

När det gäller att sätta upp en hängmatta är användarvänlighet en viktig faktor att ta hänsyn till. Du vill inte tillbringa mycket tid med att fumla med remmar och knutar när du är trött efter en lång vandring, så det är viktigt att leta efter en hängmatta som är lätt att sätta upp.

Ett sätt att se till att en hängmatta är lätt att sätta upp är att leta efter en hängmatta som levereras med förmonterade remmar eller förknutna rep. Då slipper du knyta knutar eller justera remmar och kan sätta upp hängmattan snabbt och enkelt.

Ett annat sätt att se till att hängmattan är lätt att sätta upp är att leta efter en hängmatta som levereras med tydliga och lättförståeliga instruktioner. Detta kan vara särskilt användbart om du är nybörjare på camping eller hängmattecamping och kanske inte är bekant med de olika typerna av knutar eller remmar.

hängmatta med regnskydd tarp

Du kan också leta efter en hängmatta som har ett inbyggt upphängningssystem, som en karbinhake eller en rem som är lätt att justera och som inte kräver några extra knutar eller hårdvara.

Det är också värt att kolla recensionerna och leta efter feedback från andra användare om hur lätt hängmattan är att sätta upp, eftersom det kan ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig och göra ett välgrundat beslut.

Tillbehör & Extra Funktionalitet

När det gäller tillbehör är det viktigt att leta efter en hängmatta som har extra funktioner som kan skydda dig från väder och vind. Här är några tillbehör att tänka på:

 • Insektsnät: Ett insektsnät är ett nätöverdrag som går över hängmattan för att skydda dig från insekter. Det är viktigt att ha ett insektsnät om du planerar att använda hängmattan i ett område med många insekter.
 • Regnskydd: Ett regnskydd/tarp är ett vattentätt överdrag som går över hängmattan för att skydda dig från regn. Det är viktigt att ha ett regnskydd om du planerar att använda hängmattan i ett område med mycket regn eller om du planerar att tälta i hängmattan över natten.
 • Stoppsäck: En stuff sack är en väska som hängmattan kan packas in i. Den hjälper till att hålla hängmattan kompakt och organiserad. Den är också användbar för att hålla hängmattan torr om den packas undan under en regnstorm.
 • Kompressionsremmar: remmar som används för att komprimera hängmattan och göra den mer kompakt, det hjälper till att spara utrymme i din ryggsäck.
 • Extra karbinhakar: Vissa hängmattor levereras med extra karbinhakar, som kan vara användbara för att fästa utrustning eller hänga upp ytterligare tillbehör som ett insektsnät eller en regnskydd.

Tänk på att dessa tillbehör kan ge hängmattan mer vikt och volym, så det är viktigt att balansera den bekvämlighet och det skydd som de ger med den vikt och det utrymme de tar upp i din ryggsäck.

Kompatibilitet

När det gäller kompatibilitet är det viktigt att kontrollera om hängmattan du funderar på är kompatibel med andra campingredskap du redan äger. Detta säkerställer att du kan använda din befintliga utrustning med hängmattan och att du inte behöver köpa ytterligare utrustning.

En aspekt av kompatibilitet som bör beaktas är hängmattans storlek och form. Vissa hängmattor är utformade för att användas med ett undertäcke, vilket är en typ av isolering som läggs under hängmattan för att hålla dig varm. Om du redan har ett undertäcke, se till att det har rätt storlek och form för att passa den hängmatta du överväger. Dubbelkolla också att din sovsäck får plats i hängmattan.

En annan aspekt av kompatibilitet som du bör ta hänsyn till är upphängningssystemet. Vissa hängmattor levereras med remmar eller karbinhakar, medan andra kräver att du använder egna rep eller remmar. Se till att upphängningssystemet på den hängmatta du överväger är kompatibelt med de rep eller remmar du redan äger.

Det är också värt att tänka på hängmattans storlek i förhållande till storleken på din ryggsäck. Vissa backpackers föredrar att ha en mindre hängmatta som får plats i ryggsäcken, medan andra föredrar en större hängmatta som kan hängas på utsidan av ryggsäcken.

Vanliga Frågor Om Hängmattor För Vandring

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en hängmatta för vandring, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av hängmattor, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa hängmattan för vandring?

Den bästa hängmattan med stativ är enligt vårt test Sea To Summit Hammock Pro Set Single, en prisvärd, bekväm och stabil hängmatta för vandring.

Vad kostar en hängmatta för vandring?

Priserna kan variera beroende på typ och märke. Vissa hängmattor för vandring kan kosta så lite som 300 kronor, men i de flesta fallen kommer du att behöva betala runt 1000-1500 kronor för en bra hängmatta.

Vilket är det bästa materialet för en hängmatta för vandring?

Slitstarka och väderbeständiga material som nylon eller polyester är ett bra val för vandring. De är starka, hållbara och snabbtorkande, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk. Dessutom är ripstop-tyg ett bra alternativ för hängmattor som måste tåla tung användning eller tuffa förhållanden.

Hur väljer jag rätt storlek på en hängmatta för vandring?

Tänk på både hängmattans dimensioner och hur bekväm den kommer att vara för dig att sova i. En större hängmatta ger mer utrymme att röra sig och kan också vara bekvämare att sova i, men den är också tyngre och tar mer plats i din ryggsäck. En mindre hängmatta är mer kompakt och lätt, men den kan vara mindre bekväm att sova i.

Vilken viktkapacitet har en hängmatta för vandring?

Se till att hängmattan klarar din vikt och vikten på den utrustning du planerar att ta med dig. De flesta hängmattor har en viktkapacitet som anges av tillverkaren, vanligtvis mätt i pund (lbs) eller kilogram (kg).

Vilka tillbehör bör jag leta efter i en hängmatta för vandring?

Leta efter en hängmatta med insektsnät, regnskydd, packsäck och kompressionsremmar för att skydda dig mot väder och vind. Ett insektsnät skyddar dig från insekter, en regnskydd skyddar dig från regn, en säck hjälper dig att hålla hängmattan kompakt och organiserad, och kompressionsremmar hjälper dig att spara utrymme i din ryggsäck. Dessutom kan extra karbinhakar vara användbara för att fästa redskap eller hänga upp ytterligare tillbehör som ett insektsnät eller en regnskydd.

Är det säkert att sova i en hängmatta under en vandring över natten?

Ja, det kan vara säkert att sova i en hängmatta för vandring över natten så länge du väljer en hängmatta som är tillverkad av slitstarka och väderbeständiga material, har ett starkt och lättanvänt upphängningssystem och kan bära din vikt och vikten på den utrustning du planerar att ta med dig. Det är också viktigt att du sätter upp hängmattan ordentligt och använder ett regnskydd och ett insektsnät för att skydda dig från väder och vind.

Kan jag använda en hängmatta för vandring i kallt väder?

Ja, du kan använda en hängmatta för vandring i kallare väder, men du måste använda ett undertäcke för att isolera dig och hålla dig varm. Det är också viktigt att välja en hängmatta som är tillverkad av hållbara och väderbeständiga material och att använda en regnskydd för att skydda dig från väder och vind.

Sammanfattningsvis Om Hängmattor För Vandring

En hängmatta kan vara det perfekta sovalternativet när du är ute och vandrar eller campar om du vill komma upp lite från marken. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 27

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffset.