• Hem
 • /
 • Blogg
 • /
 • Camping
 • /
 • 5 Bästa Hopfällbara Vattenflaska (2024): Bäst i Test

5 Bästa Hopfällbara Vattenflaska (2024): Bäst i Test

bästa hopfällbara vattenflaska bäst i test

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: juni 2023

Den här guiden är skapad för friluftsälskare, vandrare och miljömedvetna personer som letar efter bästa lösningarna för att hålla sig hydratiserade på resande fot. Den kommer att rikta in sig på de bästa hopfällbara vattenflaskorna på marknaden idag.

Brist på tillgängligt vatten när du är på språng kan vara ett stort problem, särskilt under långa vandringar, resor eller dagliga pendlingar. Flaskor som är klumpiga och otympliga att bära runt löser inte problemet. Hopfällbara vattenflaskor, å andra sidan, erbjuder en bekväm, kompakt och miljövänlig lösning. De är lätta, enkla att packa ner och kan återfyllas om och om igen, vilket hjälper till att minska plastavfallet.

För att styrka påståendet har jag själv testat flera av de mest populära hopfällbara vattenflaskorna och jämfört deras prestanda, kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet. Följ med när vi utforskar de bästa hopfällbara vattenflaskorna som hjälper dig att hålla dig hydratiserad var du än befinner dig.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Hopfällbara Vattenflaskorna Är:

 1. 1
  Hydrapak Stash Hopfällbar Vattenflaska: Bäst i Test Hopfällbar Vattenflaska - Läs Recension 
 2. 2
  Outlust Hopfällbar Vattenflaska: Näst Bäst i Test Hopfällbar Vattenflaska - Läs Recension
 3. 3
  Platypus Platy Bottle 2L: Bästa Stora Hopfällbara Vattenflaska - Läs Recension
 4. 4
  CamelBak Quick Stow Flask: Bästa Lilla Vikbara Vattenflaska - Läs Recension
 5. 5
  Trespass Squeezi Vikbar Vattenflaska: Bästa Billiga Hopfällbara Vattenflaska - Läs Recension

1. Hydrapak Stash Hopfällbar Vattenflaska

Bäst i Test Hopfällbar Vattenflaska


Hydrapak Stash Hopfällbar Vattenflaska

Volym:

1L

Vikt:

107 g

Mycket Funktionell Och Effektiv Vattenflaska För Vandring Och Liknande Aktiviteter

Hydrapak Stash är en fantastisk hopfällbar vattenflaska som uppfyller alla kriterier för komfort och funktionalitet. Det geniala med denna flaska är hur den kan fällas ihop till en bråkdel av sin ursprungliga storlek när den är tom, vilket gör den extremt praktisk att packa. Den breda öppningen gör att flaskan är lätt att fylla och rengöra. Jag har provat många flaskor genom åren och denna modell lyckas kombinera bärbarhet med användarvänlighet på ett utmärkt sätt.

Hållbarhet och Konstruktion

Materialval och konstruktion är viktiga faktorer när det gäller hållbarheten hos hopfällbara vattenflaskor, och Hydrapak Stash överträffar alla förväntningar. Dess högkvalitativa konstruktion är tillverkad för att tåla krävande äventyr. Under mina egna test har flaskan stått emot allt från grova bergsstigar till vanlig användning på kontoret, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare i alla sammanhang.

Lättvikt och Bekvämlighet

Med en vikt på endast 107 gram, ger Hydrapak Stash hopfällbar vattenflaska en väldigt attraktiv lättviktsoption. Flaskan kan lätt förvaras i en ryggsäck eller dagspackning utan att ge en betydande viktökning. Den är oerhört bekväm att bära runt, särskilt när du räknar in dess förmåga att fällas ihop till en mycket liten storlek när den är tom. Jag har själv märkt hur mycket mindre plats den tar i packningen jämfört med traditionella vattenflaskor.

Pris i Förhållande till Värde

En potentiell nackdel med Hydrapak Stash hopfällbar vattenflaska kan vara priset, eftersom den är lite dyrare än vissa andra alternativ. Men jag vill starkt betona att man får vad man betalar för i detta fall. Kvaliteten, designen och användarvänligheten överväger verkligen prisskillnaden. Dessutom bidrar den återanvändbara naturen till att minska miljöpåverkan, vilket är ovärderligt.

FÖRDELAR

 • Smart design som kan packas ner otroligt litet
 • Högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet
 • Brett och lättanvänt lock
 • Lättviktsalternativ

NACKDELAR

 • Lite dyrare modell än många budgetalternativ

2. Outlust Hopfällbar Vattenflaska

Näst Bäst i Test Hopfällbar Vattenflaska


Outlust Hopfällbar Vattenflaska

Volym:

0.75L

Vikt:

210 g

Enkelanvänd Och Prisvärd Vattenflaska Som Kan Fällas Ihop

Outlusts hopfällbara vattenflaska, trots att den är något tyngre och större än Hydrapak Stash, skiljer sig ut med sin smarta, smidiga och lätthanterliga design. Denna flaska är oerhört enkel att använda och fylla, vilket jag har upplevt som en stor fördel under mina utflykter. Den är också diskmaskinssäker, vilket ger enkel rengöring - en funktion som sällan ses hos andra hopfällbara vattenflaskor.

Hållbarhet och Konstruktion

Outlust har lyckats med att skapa en robust och hållbar produkt som tål både höga och låga temperaturer, vilket innebär att den även kan användas i mikrovågsugnen - en egenskap som är sällsynt i denna produktkategori. Dess hållbara konstruktion, som jag har kunnat testa i olika förhållanden, visar att den är byggd för att vara tillförlitlig och långvarig.

Vikt och Bekvämlighet

Med en vikt på 210 gram är Outlust hopfällbar vattenflaska lite tyngre än vår tidigare testade modell, Hydrapak Stash. Dessutom, när den är hopfälld, är den fortfarande relativt stor jämfört med andra hopfällbara vattenflaskor. Trots detta, har jag funnit att dess hållbarhet och användbarhet väger upp för den extra vikten och storleken.

Prisvärdhet

En stor fördel med Outlusts hopfällbara vattenflaska är dess prisvärdhet. Trots sin robusta konstruktion och höga funktionalitet, ligger den i en mycket rimlig prisklass. Detta gör den till ett utmärkt alternativ för dem som söker efter en budgetvänlig, men ändå högpresterande hopfällbar vattenflaska. För alla med ett öga på kostnader, så är detta en flaska att seriöst överväga.

FÖRDELAR

 • Mycket prisvärd
 • Smidig och lättanvänd
 • Klarar av både låga och höga temperaturer väl (inklusive diskmaskin och mikrovågsugn)

NACKDELAR

 • Ganska tung i förhållande till andra hopfällbara vattenflaskor
 • Relativt stor i hopfällbart stadie

3. Platypus Platy Bottle 2L

Bästa Stora Hopfällbara Vattenflaska


Platypus Platy Bottle 2L

Volym:

2L

Vikt:

36 g

Stor Och Smidig Vattenflaska Som Kan Vikas Ihop Mycket

Platypus Platy Bottle 2L är utformad för att vara oerhört smidig och enkel att använda. Trots sin stora kapacitet, kan den packas ihop till ett otroligt litet paket, vilket gör den idealisk för längre resor där packutrymmet är avgörande. Dess enkla användning har visat sig vara en stor fördel under mina många äventyr, vare sig det handlar om längre vandringar eller kortare dagsturer.

Hållbarhet och Konstruktion

Platypus Platy Bottle, trots dess lättviktiga karaktär, lider något i termer av slitstyrka jämfört med de tidigare omtalade flaskorna, Outlust och Hydrapak Stash. Detta är dock något jag var beredd på, givet dess otroligt låga vikt och smidiga design. Trots detta, har jag funnit att den står upp bra för normal användning och hantering.

Vikt och Bekvämlighet

Med en vikt på endast 36 gram, är Platypus Platy Bottle den lättaste flaskan jag någonsin har testat. Trots dess stora volymkapacitet, känns den knappt när den är tom och packad. Dess förmåga att fällas ihop till en mycket liten storlek gör den oerhört praktisk för längre turer där varje gram räknas.

Stor Kapacitet

En av de mest framstående egenskaperna hos Platypus Platy Bottle är dess stora kapacitet på hela 2 liter. Detta gör den till det bästa alternativet för de som behöver mer vatten under sina utflykter. Trots dess stora volym, bibehåller den sin användarvänlighet och packbarhet, vilket är något jag uppskattar mycket när jag är på längre vandringar eller campingresor.

FÖRDELAR

 • Smidig vattenflaska som packas ihop till ett mycket litet packet
 • Stor kapacitet på hela 2 liter
 • Enkelanvänd under många olika tillfällen

NACKDELAR

 • Inte den bästa slitstyrkan i förhållande till vissa andra vattenflaskor

4. CamelBak Quick Stow Flask

Bästa Lilla Vikbara Vattenflaska


CamelBak Quick Stow Flask

Volym:

0.5L

Vikt:

37 g

Extremt Liten Och Lätt Vattenflaska Som Kan Fällas Ihop

CamelBak Quick Stow Flask erbjuder en extremt kompakt och smidig design som passar perfekt för aktiva aktiviteter såsom löpning, vandring eller cykling. Dess självförslutande bitventil är en särskilt användbar funktion, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för läckage mellan klunkarna. Som en flitig vandrare och löpare har jag hittat denna flaska vara en spelväxlare, särskilt med tanke på hur lätt den är att förvara i en löparväst eller ryggsäck.

Hållbarhet och Konstruktion

Trots sin lätta vikt och lilla storlek, erbjuder CamelBak Quick Stow Flask en pålitlig och hållbar konstruktion. Dessutom, locket är diskmaskinssäkert vilket förenklar rengöringsprocessen. Jag har använt denna flaska under flera utmanande aktiviteter och har varit imponerad av dess robusthet och hållbarhet, trots den intensiva användningen.

Vikt och Bekvämlighet

Vid 37 gram är CamelBak Quick Stow Flask extremt lätt och bekväm att bära. I min egen erfarenhet, har jag ofta glömt att jag har den på mig, vilket är ett tecken på en riktigt bra ultralätt produkt. Dess kompakta storlek gör det enkelt att ta med den överallt, vilket gör den till en favorit bland mina vandringsprylar.

Kapacitet och Pris

Med en kapacitet på 0.5 liter, har CamelBak Quick Stow Flask en något begränsad volym i jämförelse med de tidigare omtalade flaskorna. Detta kan dock vara en fördel om du letar efter en liten, smidig flaska för kortare aktiviteter. Dess pris är relativt högt, men jag skulle hävda att dess unika design och bekvämlighet gör den väl värd investeringen.

FÖRDELAR

 • Extremt lätt alternativ för aktiva tillfällen
 • Bitventil som stänger sig efter varje klunk
 • Extremt liten som enkelt får plats i löparväst eller liknande
 • Locket kan enkelt diskas i diskmaskin

NACKDELAR

 • Relativt dyr
 • Volymkapaciteten är väldigt begränsad

5. Trespass Squeezi Vikbar Vattenflaska

Bästa Billiga Hopfällbara Vattenflaska


Trespass Squeezi Vikbar Vattenflaska

Volym:

0.5L

Vikt:

64 g

Simpel, Billig Och Hopfällbar Vattenflaska

Trespass Squeezi vikbar vattenflaska är en enkel, lättanvänd produkt som gör sitt jobb effektivt. Dess smidiga karbinhake gör den lätt att fästa vid en ryggsäck, bälte eller annan utrustning, vilket gör den idealisk för snabb och enkel tillgång under aktiviteter. I mitt arbete med att granska utomhusutrustning, har jag uppskattat dess direkt till punkten-design och användarvänlighet.

Hållbarhet och Konstruktion

När det gäller kvalitet och hållbarhet ligger Trespass Squeezi något bakom vissa av de mer robusta och högkvalitativa hopfällbara vattenflaskorna jag har granskat. Dessutom, det faktum att det inte klarar maskintvätt är något av en nackdel. Trots detta har jag funnit att den står emot vanlig användning tillräckligt bra, förutsatt att du tar hand om den på rätt sätt.

Vikt och Bekvämlighet

Vid 64 gram är Trespass Squeezi inte den lättaste vikbara flaskan på marknaden, men det är fortfarande tillräckligt lätt för de flesta utomhusaktiviteter. Dess lilla storlek och lätta vikt gör den enkel att bära med sig, vilket är något jag alltid letar efter i bärbar utrustning.

Prisvärdhet

En av de största fördelarna med Trespass Squeezi är dess pris. Den är mycket billig jämfört med de flesta andra hopfällbara vattenflaskor på marknaden, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem på en budget. Medan den kanske inte har alla de avancerade funktionerna hos några av de dyrare alternativen, fungerar den fortfarande väl som en grundläggande hopfällbar vattenflaska.

FÖRDELAR

 • Mycket billig
 • Smidig karbinhake för att enkelt kunna fästa mot ryggsäck eller liknande
 • Enkel att använda

NACKDELAR

 • Inte särskilt hög kvalitet i förhållande till andra modeller
 • Klarar inte av maskintvätt

Hopfällbar Vattenflaska - Produktjämförelse

Hopfällbar Vattenflaska - Köpguide

Det finns mycket att tänka på innan man köper en vattenflaska, särskilt med tanke på hur många olika alternativ det finns på marknaden. Genom att bättre förstå skillnaderna kan du däremot göra ett bättre beslut. Här är de viktigaste faktorerna att titta efter innan man köper en vattenflaska.

Material

När det gäller materialval för hopfällbara vattenflaskor är det tre huvudsakliga alternativ: silikon, plast och termoplastisk uretan (TPU). Varje material kommer med en unik uppsättning fördelar och begränsningar som kan påverka flaskans prestanda och användbarhet.

Silikon är ofta det föredragna materialet på grund av dess flexibilitet och hållbarhet. Silikonflaskor kan klara av en mängd temperaturer, från iskallt till hett, och är oftast diskmaskinssäkra. De har även den extra fördelen att vara mycket tåliga och kan vikas om och om igen utan att förlora sin form.

Plast är ett annat vanligt material för hopfällbara vattenflaskor. De är lätta, kostnadseffektiva och oftast ganska tåliga. Det är dock viktigt att vara medveten om att alla plastflaskor inte är skapade lika. De bästa plastflaskorna är fria från BPA, en kemikalie som har kopplats till en rad hälsofrågor.

Termoplastisk uretan (TPU) är det tredje alternativet. Denna typ av plast är känd för sin höga slitstyrka och flexibilitet. Flaskor gjorda av TPU är ofta lättare än sina silikon- och plastkollegor, vilket gör dem idealiska för aktiviteter som vandring eller löpning.

vikbara vattenflaska

Kapacitet

Kapaciteten hos en hopfällbar vattenflaska spelar en stor roll i dess funktion och användbarhet, speciellt när det kommer till de specifika aktiviteter du tänker delta i. Kapacitet, som definieras som mängden vätska en flaska kan förvara, kan variera kraftigt från flaska till flaska. Den sträcker sig ofta från mindre modeller runt 0,5 liter till större alternativ som kan hålla upp till 2 liter eller mer.

Detta breddspektrum av val innebär att det är viktigt att tänka på dina individuella behov innan du gör ditt val. Till exempel, om du planerar att ta din flaska på långa vandringar eller cykelturer, kanske en större kapacitet på 2 liter är att föredra. Detta kommer att säkerställa att du har tillräckligt med vätska för att förhindra uttorkning under hela aktiviteten.

Å andra sidan, om du letar efter en kompakt, lättviktig flaska för kortare promenader, lopp, eller gymträning, kan en mindre kapacitet på 0,5 liter vara mer lämplig. Mindre flaskor är lättare att bära och tar mindre utrymme i din väska eller ryggsäck.

Jag har tidigare recenserat ett antal olika hopfällbara vattenflaskor med olika kapaciteter, från det kompakta CamelBak Quick Stow Flask med en kapacitet på 0,5 liter, till den rymliga Platypus Platy Bottle 2L. I varje recension har jag betonat vikten av att överväga hur mycket vätska du vanligtvis behöver för dina planerade aktiviteter innan du väljer den mest passande flaskan.

Storlek

Storleken på en hopfällbar vattenflaska, både när den är utvidgad och full av vätska, samt när den är tom och hopfälld, är avgörande faktorer att överväga. Din flaska ska passa smidigt in i ditt liv och dina aktiviteter, vilket innebär att den måste kunna passa in i din ryggsäck, handväska, eller till och med ficka, om det är vad ditt äventyr kräver.

När flaskan är full, bör dess form och storlek vara sådan att den bekvämt kan hållas och drickas ur. Vissa flaskor kan vara bredare eller smalare, och det är viktigt att välja en form som du tycker är bekväm att hålla. Även locket spelar en roll här, där vissa flaskor har breda lock för enklare påfyllning och rengöring, medan andra har smala lock för att göra dem mer strömlinjeformade.

När flaskan är hopfälld, bör den vara tillräckligt kompakt för att enkelt passa in i ditt bagage eller din väska utan att ta upp mycket plats. Storleken när den är hopfälld varierar kraftigt beroende på flaskans design, men idén är att den ska vara så liten som möjligt för optimal portabilitet.

Till exempel, flaskor som Hydrapak Stash och Platypus Platy Bottle jag tidigare recenserat, har imponerat med sin förmåga att packas ner till en mycket liten storlek när de är tomma. Detta har gjort dem till attraktiva val för dem som värdesätter portabilitet och lätt packning. Så, innan du köper, överväg att jämföra de olika storlekarna (både fyllda och hopfällda) för att säkerställa att flaskan passar för just dina behov.

Vikt

Vikten på en hopfällbar vattenflaska är en central aspekt att beakta, särskilt om du planerar att använda den för utomhusaktiviteter eller resande där varje extra gram kan göra skillnad. Att ha en lätt flaska gör den mer praktisk och bekväm att bära, vilket minskar belastningen på din rygg och axlar.

Hopfällbara vattenflaskor tillverkas med en rad olika material, inklusive silikon, plast och TPU, alla med varierande vikter. Dessa material val påverkar inte bara flaskans hållbarhet och flexibilitet, men också dess totala vikt. För exempel, en TPU-flaska kan väga mindre än en av silikon, men kanske inte vara lika hållbar.

När du överväger flaskans vikt, är det viktigt att inte glömma bort dess kapacitet. En större flaska kommer att väga mer när den är fylld, men kan erbjuda den extra vätska du behöver för längre utflykter. Å andra sidan, en mindre, lättare flaska kan vara perfekt för kortare utflykter eller vardagligt bruk.

Genom mina tidigare produktrecensioner har jag stött på ett brett spektrum av viktvarianter. Flaskor som den mycket lätta CamelBak Quick Stow Flask som väger bara 37 gram till Platypus Platy Bottle 2L, som fortfarande är förvånansvärt lätt med sina 36 gram trots sin stora kapacitet. Således är det viktigt att noga överväga viktfaktorn i samband med dina specifika behov innan du fattar ett beslut.

Hållbarhet & Slitstyrka

Hållbarheten hos en hopfällbar vattenflaska är en annan viktig aspekt att ha i åtanke innan du gör ditt köp. En flaska av hög kvalitet bör vara designad för att stå emot vardagens utmaningar och äventyr, och samtidigt behålla sin funktionalitet och form över tid.

Materialvalet påverkar direkt flaskans hållbarhet. Silikon, TPU och vissa typer av plast är populära val, men de erbjuder olika nivåer av hållbarhet. Till exempel, flaskor gjorda av TPU, som Hydrapak Stash, tenderar att erbjuda enastående hållbarhet trots sin lätta och flexibla natur. Å andra sidan kan billiga plastalternativ, som Trespass Squeezi, vara mindre hållbara över tid.

En annan viktig faktor att tänka på är flaskans konstruktion. Detta inkluderar allt från tjockleken och kvaliteten på materialet, till hur väl lock och övriga delar är sammanfogade. Flaskor med tunna väggar eller dåligt fästa komponenter kommer sannolikt inte att hålla lika länge som de med tjockare material och robust konstruktion.

Ett utmärkt sätt att få en känsla för flaskans hållbarhet är att läsa recensioner från tidigare kunder. Detta ger ofta en ärlig bild av hur flaskan presterar under långvarig användning och kan ge dig insikter om eventuella svagheter.

Slutligen, om du planerar att använda din flaskan intensivt - som till exempel för långa vandringar, löpning eller andra fysiska aktiviteter - kan det vara värt att investera i en modell som är känd för sin höga hållbarhet, trots ett högre pris. På så sätt kommer du att ha en flaska som du kan lita på i alla situationer och som håller länge.

Extra Funktionalitet

När det gäller hopfällbara vattenflaskor, kan det som skiljer en bra flaska från en fantastisk vara de extra funktionerna. Dessa tillägg, som kan tyckas små vid första anblicken, kan dramatiskt förbättra användarupplevelsen och göra din flaska mer än bara en behållare för vätska.

Ta till exempel inbyggda vattenfilter. Dessa är utformade för att avlägsna föroreningar och bakterier från källvatten, vilket gör det säkert att dricka. Dessa kan vara extremt användbara för vandrare och campare som kanske behöver fylla på sin flaska från naturliga vattenkällor. Genom att filtrera vattnet direkt i flaskan kan du undvika att bära runt extra utrustning för vattenrening.

En annan användbar funktion är självförslutande ventiler, som finns i modeller som CamelBak Quick Stow Flask. Dessa smarta ventiler tillåter vätskan att flöda ut när du dricker, men försluter sig automatiskt när du är klar. Detta minskar risken för spill och läckage, samtidigt som det gör drickandet bekvämt och enkelt - även när du är i rörelse.

Slutligen kan karbinhakar vara ett ovärderligt tillägg för den som ofta är på språng. De låter dig fästa flaskan på utsidan av din väska eller ryggsäck, vilket frigör värdefullt utrymme inuti och håller flaskan lättillgänglig. Trespass Squeezi vikbara vattenflaska, till exempel, kommer med en smidig karbinhake för enkel transport.

Vanliga Frågor Om Hopfällbar Vattenflaska

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en hopfällbar vattenflaska, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av vattenflaskor, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa hopfällbara vattenflaskan?

Den bästa hopfällbara vattenflaskan är enligt vårt test Hydrapak Stash Hopfällbar Vattenflaska, då det är det mest användbara alternativet på marknaden, samtidigt som den är av hög kvalité.

Vad kostar en hopfällbar vattenflaska?

Priset för en hopfällbar vattenflaska kan ligga mellan 150-500 kronor beroende på vilken typ av funktionalitet och kvalitet du är ute efter.

Kan jag hälla varmt vatten i en hopfällbar vattenflaska?

Det beror på flaskans material. Vissa hopfällbara vattenflaskor, särskilt de gjorda av silikon, kan hantera varmt vatten. Men det är alltid bäst att kontrollera tillverkarens instruktioner för att vara säker.

Hur rengör jag min hopfällbara vattenflaska?

Rengöringsmetoden kan variera beroende på flaskans design och material. Vissa flaskor kan maskintvättas medan andra behöver handtvättas. Se till att följa tillverkarens rengöringsinstruktioner för bästa resultat och för att förlänga flaskans livslängd. Här kan du lära dig mer om hur du rengör en vattenflaska.

Är alla hopfällbara vattenflaskor läckagesäkra?

Många hopfällbara vattenflaskor är designade för att vara läckagesäkra, men det kan variera beroende på märke och modell. Dubbelkolla alltid produktbeskrivningen och recensioner för att försäkra dig om att flaskan du överväger är läckagesäker.

Hur länge håller en hopfällbar vattenflaska?

Det beror på flera faktorer, inklusive flaskans kvalitet och hur väl den tas om hand. Med rätt vård kan en högkvalitativ hopfällbar vattenflaska hålla i flera år.

Kan jag frysa min hopfällbara vattenflaska?

Vissa hopfällbara vattenflaskor kan frysas, men det är bäst att kontrollera tillverkarens instruktioner först. Att frysa flaskan kan vara ett utmärkt sätt att hålla din dryck kall under varma dagar.

Sammanfattningsvis Om Hopfällbar Vattenflaska

En vikbar vattenflaska är ett smart alternativ om man letar efter något litet och portabelt. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 16

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffset.