• Hem
 • /
 • Blogg
 • /
 • Kläder
 • /
 • 5 Bästa Kompressionsstrumpor För Löpning (2024): Bäst i Test

5 Bästa Kompressionsstrumpor För Löpning (2024): Bäst i Test

bästa kompressionsstrumpor bäst i test

Skriven av Johannes Källman  | Uppdaterad senast: juni 2023

De bästa kompressionsstrumporna för löpning kan hjälpa dig att återhämta dig snabbare, oavsett om du är en ultralöpare eller någon som "bara" springer i parken varje vecka.

Även om kompressionsstrumpor för löpning inte gör dig snabbare kan de hjälpa dig att nå dina konditionsmål tidigare om du använder dem på rätt sätt. Nedan finns de bästa kompressionsstrumporna för löpning och sport, granskade och rankade av oss.

Förutom att hjälpa dina underben att känna sig mer syresatta under dina löprundor kan kompressionsstrumporna för löpning hålla dina anklar fastare, vilket minskar risken för fotledsförkrympningar.

Om du vill ha något som komprimerar fötterna mindre har vi också en guide till de bästa löparstrumporna och sportstrumporna som ger mindre eller ingen kompression. Komplettera din löparutrustning genom att skaffa de bästa löparskorna (eller de bästa löparskorna för kvinnor, specifikt) och den bästa löparklockan.

För mer bakgrundsinformation kan du se våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Kompressionsstrumporna För Löpning (Dam/Herr) Är:

 1. 1
  Bäst i Test Kompressionsstrumpor För Löpning: 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks - Läs Recension 
 2. 2
  Näst Bäst i Test Kompressionsstrumpor För Löpning: Gococo Compression Superior - Läs Recension
 3. 3
  Bästa Billiga Kompressionsstrumpor För Löpning: CEP Men’s The Run Socks / CEP Women’s The Run Socks - Läs Recension
 4. 4
  Bästa Tunna Kompressionsstrumpor För Löpning: Seger Running Thin Compression - Läs Recension
 5. 5
  Bästa Låga Kompressionsstrumpor För Löpning: 2XU Vectr Ultralight No Show Socks - Läs Recension

1. 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks

Bäst i Test Kompressionsstrumpor För Löpning


2XU Vectr Light Cushion Crew Socks

Kompression:

Fast

Längd:

Crew

Material:

88% Nylon, 12% Lycra

Prisvärda, Effektiva Graderad Kompressionsstrumpor Från Marknadsledande 2XU

2XU Vectr Light Cushion Crew Socks är en högkvalitativ kompressionsstrumpa som rekommenderas som den bästa för löpning av många experter. Dessa kompressionsstrumpor har en fast kompression och en crew-längd, vilket ger extra stöd för benen och fötterna under löpning och andra aktiviteter. Strumporna är tillverkade av 88% nylon och 12% lycra, vilket ger en bra slitstyrka och en tät passform.

En av fördelarna med 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks är dess anatomiska passform som ger extra stöd för fotvalvet och plantarfascian. Strumporna är också lätta vadderade och har en tät passform, vilket hjälper till att förhindra blåsor under träning och löpning. En annan fördel är den extra breda tåboxen som ger extra komfort för tårna.

En nackdel med 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks är att de kan kännas lite tajtare runt mittfoten än andra modeller. Detta kan vara en nackdel för personer som föredrar en lösare passform.

Sammanfattningsvis är 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks ett prisvärt och effektivt alternativ för personer som söker en högkvalitativ kompressionsstrumpa för löpning och andra aktiviteter. Dessa strumpor har en fast kompression, en anatomisk passform, lätta vadderingar och en extra bred tåbox för extra komfort.

FÖRDELAR

 • Kraftfull graderad kompression
 • Anatomisk passform med extra stöd för fotvalvet och plantarfascian
 • Lätt vadderad och tät passform som förhindrar blåsor
 • Bekvämt med extra bed tåbox

NACKDELAR

 • Kan kännas lite tajtare än andra modeller runt mittfoten

2. Gococo Compression Superior

Näst Bäst i Test Kompressionsstrumpor För Löpning


Gococo COmpression Superior

Kompression:

Fast

Längd:

Höga

Material:

77% Polyamid 15% Elastan 8% 37.5 Technology garn

Mycket Bra Graderade Kompressionsstrumpor Med Hög Kvalitet

Gococo Compression Superior är ett näst bästa alternativet när det gäller kompressionsstrumpor för löpning. Dessa höga kompressionsstrumpor har en fast kompression och är tillverkade av 77% polyamid, 15% elastan och 8% 37.5 Technology garn, vilket ger en slitstark och hållbar konstruktion.

En av fördelarna med Gococo Compression Superior är dess graderade kompression som ger en mycket effektiv blodcirkulation genom hela vadmuskeln. Dessa kompressionsstrumpor är också mycket snabbtorkande och har en bra fukttransport, vilket bidrar till att hålla benen torra och bekväma under träning. En annan fördel är den hållbara och slitstarka konstruktionen som garanterar en lång livslängd för dina kompressionsstrumpor.

En nackdel med Gococo Compression Superior är att deras längre design kan göra att de blir lite varma och svettiga under varmare temperaturer. Detta kan vara en nackdel för personer som tränar utomhus under varma sommardagar. En annan nackdel kan vara priset, då det är ett dyrt alternativ jämfört med andra modeller på marknaden.

Sammanfattningsvis är Gococo Compression Superior ett mycket bra alternativ för personer som söker högkvalitativa graderade kompressionsstrumpor för löpning och andra aktiviteter. Dessa kompressionsstrumpor ger en effektiv blodcirkulation genom hela vadmuskeln, är snabbtorkande och har en bra fukttransport. Den hållbara och slitstarka konstruktionen garanterar en lång livslängd. Den längre designen kan dock göra att de blir lite varma och svettiga under varmare temperaturer och priset kan vara högt för vissa personer.

FÖRDELAR

 • Förser hela vadmuskeln med kompressionsfördelar
 • Mycket snabbtorkande med bra fukttransport
 • Hållbar och slitstark konstruktion
 • Bra graderad kompression som får igång blodcirkulationen

NACKDELAR

 • Den längre modellen innebär att de kan bli lite varma och svettiga under varmare temperaturer
 • Dyrt alternativ

3. CEP Men’s The Run Socks / CEP Women’s The Run Socks

Bästa Billiga Kompressionsstrumpor För Löpning


CEP Men’s The Run Socks

Kompression:

Medel

Längd:

Crew

Material:

86% Polyamid, 14% Elastan

Prisvärda Kompressionsstrumpor I Dam Och Herr Modeller

CEP Men's The Run Socks och CEP Women's The Run Socks är det bästa budgetalternativet för kompressionsstrumpor för löpning. Dessa crew-kompressionsstrumpor har en medelkompression och är tillverkade av 86% polyamid och 14% elastan, vilket ger en prisvärd och effektiv konstruktion.

En av fördelarna med CEP Men's and Women's The Run Socks är deras bra kompression, vilket ger stöd för musklerna och förbättrad blodcirkulation. Dessa kompressionsstrumpor är också bra på att transportera bort fukt och svett, vilket hjälper till att hålla benen torra under träning. En annan fördel är deras lätta och andningsbara konstruktion, som gör att de känns mjuka och bekväma mot huden.

En nackdel med CEP Men's and Women's The Run Socks är att vissa användare kan uppleva att storleken blir lite för stor i hälen efter några löpturer, vilket kan leda till skavsår. Detta kan dock undvikas genom att välja rätt storlek och justera passformen under träningen.

Sammanfattningsvis är CEP Men's and Women's The Run Socks ett utmärkt alternativ för personer som söker prisvärda kompressionsstrumpor för löpning. Dessa kompressionsstrumpor ger bra kompression och är bra på att transportera bort fukt och svett, samtidigt som de känns lätta och bekväma mot huden. Det är viktigt att välja rätt storlek för att undvika skavsår, men med rätt passform är dessa kompressionsstrumpor ett utmärkt val för alla löpare.

FÖRDELAR

 • Prisvärt alternativ med bra kompression
 • Bra på att transportera bort fukt och svett, håller sig torra
 • Lätta och andningsbart alternativ
 • Mjuka och bekväma

NACKDELAR

 • Vi hade lite problem med att storleken blev lite för stor i hälen efter några löpturer, vilket ledde till skavsår

4. Seger Running Thin Compression

Bästa Tunna Kompressionsstrumpor För Löpning


Seger Running Thin Compression

Kompression:

Lätt

Längd:

Höga

Material:

50% bomull, 47% polyamid, 3% elastan

Smidiga, Tunna Och Höga Kompressionsstrumpor

Seger Running Thin Compression är de bästa tunna kompressionsstrumporna för löpning. Dessa höga kompressionsstrumpor täcker hela vaden och är gjorda av 50% bomull, 47% polyamid och 3% elastan, vilket ger en tunn och lätt konstruktion med fantastisk andningsförmåga.

En av fördelarna med Seger Running Thin Compression är deras smidiga och tunna design, vilket gör att de känns lätta på fötterna och ger bra rörelsefrihet under träningen. Dessa kompressionsstrumpor är också prisvärda och sitter på bra, vilket förhindrar skavsår. Den höga modellen ger också extra stöd till benen.

En nackdel med Seger Running Thin Compression är att kompressionen är lättare än vad vissa användare kan behöva, vilket kan göra dem mindre effektiva för personer som behöver mer stöd för musklerna. Dessutom är den högre modellen kanske inte idealisk för alla tillfällen, såsom varmare dagar eller kortare löprundor.

Sammanfattningsvis är Seger Running Thin Compression utmärkta kompressionsstrumpor för löpning som ger bra stöd och sitter på bra. Deras tunna och lätta design gör att de känns bekväma mot huden och ger fantastisk andningsförmåga. Även om kompressionen är lättare än vissa andra modeller, är dessa kompressionsstrumpor fortfarande ett utmärkt val för personer som söker tunna och smidiga kompressionsstrumpor för löpning.

FÖRDELAR

 • Höga kompressionsstrumpor som täcker hela vaden
 • Mycket tunna och lätta med fantastiskt andningsförmåga
 • Prisvärda
 • Sitter på bra och förhindrar skavsår

NACKDELAR

 • Inte särskilt stark kompression
 • Den högre modellen är inte perfekt för alla tillfällen

5. 2XU Vectr Ultralight No Show Socks

Bästa Låga Kompressionsstrumpor För Löpning


2XU Vectr Ultralight No Show Socks

Kompression:

Medel

Längd:

No-show

Material:

45% Olefin, 43% Nylon, 12% Lycra

Låga Kompressionsstrumpor Med Bra Funktionalitet

2XU Vectr Ultralight No Show Socks är det bästa alternativet för dig som vill ha en lätt och osynlig kompressionsstrumpa för löpning. Dessa strumpor har en medelstark kompression som ger stöd för dina vadmuskler. Strumporna har också extra stöd runt fotvalvet som ger ökad stabilitet och minskar risken för skador.

Trots den låga designen sitter strumporna bekvämt på foten och har en extra bed tåbox som ger extra utrymme för tårna. Strumporna är gjorda av högkvalitativt material som består av 45% olefin, 43% nylon och 12% lycra, vilket ger en bra kombination av stöd och andningsförmåga.

En nackdel med de låga strumporna är att de inte ger lika mycket stöd runt fotleden som högre modeller, men om du vill ha en bekväm och lätt kompressionsstrumpa som du kan använda hela dagen, är 2XU Vectr Ultralight No Show Socks ett utmärkt val.

FÖRDELAR

 • Låga och bekväma kompressionsstrumpor perfekt för de som vill ha ett “osynligt” alternativ
 • Bra kompression för dess storlek
 • Extra stöd runt fotvalvet
 • Bekvämt med extra bed tåbox

NACKDELAR

 • Inte särskilt stödjande runt fotleden på grund av den låga designen

Är Kompressionsstrumpor För Löpning Något För Dig?

Kompressionsstrumpor kan vara till hjälp för många människor i olika situationer, men de passar inte alla. Till exempel kan tillfälliga motionärer, amatöridrottare, professionella idrottare, vandrare, vanliga flygare och resenärer samt personer som står under långa perioder dra nytta av att bära kompressionsstrumpor för att uppleva bättre komfort och prestanda under idrottsevenemang och förbättrad eller upplevd återhämtning efter träning.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns en viss debatt om effektiviteten av kompressionsstrumpor för idrottsprestationer. Flera studier har visat att det finns små eller inga fördelar med att bära kompressionsstrumpor för idrottsprestationer. Därför är det viktigt att prova att bära kompressionsstrumpor för att se hur det påverkar dig och hur du känner dig efter träning, oavsett om det handlar om löpning, basket, fotboll, baseball eller cykling.

Det finns dock vissa fall där du bör undvika att bära kompressionsstrumpor. Om du har känslig hud som är känslig för skador, till exempel blåmärken eller irritation, kan det vara bättre att undvika att bära kompressionsstrumpor. Om du har torr hud som lätt skaver eller kliar sig kan det också vara bättre att undvika att bära kompressionsstrumpor. Slutligen, om du har fått rådet av en läkare att inte bära kompressionsutrustning, bör du undvika att bära kompressionsstrumpor.

löpa med kompressionsstrumpor

Kompressionsstrumpor För Löpning - Köpguide

Kompressionsstrumpornas huvudsakliga syfte är att förbättra återhämtning och minska svullnad, men beroende på ditt syfte kan du behöva välja strumpor med olika höjd och kompressionsnivå. Resenärer på långa flygresor kan dra nytta av lätta kompressionsstrumpor med en kompressionsnivå på mindre än 15 mmHg för att undvika irritationer. Å andra sidan kan maratonlöpare dra nytta av högre kompressionsstrumpor med en kompressionsnivå på 20-30 mmHg för att hantera höga fysiska krav.

Dina personliga preferenser spelar också in när du väljer kompressionsstrumpor. Vissa personer kan tycka att hög kompression är obekvämt och till och med smärtsamt, medan andra kan behöva högre kompressionsnivåer för att strumporna ska sitta på plats. Därför är det viktigt att tänka över vad du vill använda strumpan till och hur dina personliga behov kommer att påverka ditt val av strumpor.

Så, för att välja rätt kompressionsstrumpor bör du ta hänsyn till ditt syfte, kompressionsnivå, höjd och personliga preferenser. Genom att välja rätt typ av kompressionsstrumpor kan du uppleva ökad prestation, förbättrad återhämtning och minskad risk för skador.

Kompressionsgrad

Kompressionsnivån är en viktig faktor att överväga när du väljer kompressionsstrumpor. Kompressionsnivåerna varierar vanligtvis mellan 8-15 mmHg för lätt kompression, 15-20 mmHg för måttlig kompression och 20-30 mmHg för högre kompression. Ju högre siffran är, desto större är kompressionen.

Lätta kompressionsstrumpor på 8-15 mmHg är tillräckliga för lätta aktiviteter som promenader, långvarigt sittande eller stående, eller motion med låg inverkan. Dessa strumpor ger en lätt kompression som kan hjälpa till att förhindra svullnad och trötthet i benen.

Måttliga kompressionsstrumpor på 20-30 mmHg används vanligtvis för att förbättra prestation och återhämtning efter träning eller idrott. Dessa strumpor ger en högre kompression och kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i benen, minska muskeltrötthet och minska risken för skador.

Det är viktigt att komma ihåg att kompressionsnivån bör anpassas till dina personliga behov och aktiviteter. Om du upplever obehag eller smärta i benen när du bär en kompressionsstrumpa, kan det vara så att kompressionsnivån är för hög för dig. Därför är det viktigt att hitta rätt kompressionsnivå som fungerar för dig och dina aktiviteter.

Sammanfattningsvis kan man säga att valet av rätt kompressionsnivå kan ha en stor effekt på din prestation och återhämtning. Genom att välja rätt kompressionsnivå kan du förbättra blodcirkulationen, minska muskeltrötthet och minska risken för skador. Tänk på dina personliga behov och aktiviteter när du väljer kompressionsnivå.

Storlek

När du väljer kompressionsstrumpor är det viktigt att hitta rätt storlek för att uppnå bästa möjliga effekt och komfort. En strumpa som är för liten kan orsaka obehagliga tryckpunkter och en som är för stor kan glida ner och inte ge tillräcklig kompression. Därför är det viktigt att välja en kompressionsstrumpa med storleksalternativ som passar din längd och kalvomkrets.

bra kompressionsstrumpor

När du väljer storlek kan du välja mellan olika alternativ. Vissa tillverkare använder skostorlek för att ange vilken storlek som passar dig bäst, medan andra förlitar sig på kalvmått. För att få en mer exakt passform kan du mäta omkretsen på din vad med hjälp av ett måttband. Detta är särskilt viktigt om du har ovanliga proportioner mellan din vad och dina fötter.

Om du har en stor skillnad mellan vad- och fotstorleken kan en kompressionskärm vara ett alternativ. En kompressionskärm är en separat produkt som kan bäras runt vaden och ger samma effekt som en hel kompressionsstrumpa. Detta alternativ kan vara mer bekvämt för vissa personer och ger ändå önskad effekt.

Att hitta rätt storlek på din kompressionsstrumpa är viktigt för att uppnå bästa möjliga effekt och komfort. Genom att välja rätt storlek kan du minska risken för skador och uppleva ökad prestation under träning och idrott.

Ventilation

Ventilation är en viktig faktor att överväga när du väljer kompressionsstrumpor. När du tränar eller är aktiv kan kroppen producera mer svett, vilket kan orsaka överhettning och obehag. En bra ventilation i dina kompressionsstrumpor kan bidra till att hålla benen svala och torra under träning och aktivitet.

Det finns flera sätt som ventilation kan uppnås i kompressionsstrumpor. En design med extra ventilation kan ha andningsförmåga eller mesh-liknande paneler som släpper igenom luft och hjälper till att avlägsna fukt. En annan viktig faktor är materialvalet. Material som andas väl, som exempelvis polyester och spandex, kan hjälpa till att förbättra ventilationen och minska svettning.

Det är också viktigt att välja rätt storlek på dina kompressionsstrumpor eftersom för små eller för stora storlekar kan påverka ventilationen negativt. Om strumporna är för små kan de begränsa cirkulationen och orsaka obehag och överhettning. Om strumporna är för stora kan de inte ge tillräckligt med stöd eller press för att uppnå önskad kompressionsnivå.

slitstarka kompressionsstrumpor

Design

Designen på kompressionsstrumpor kan variera beroende på dina personliga preferenser och behov. Det finns tre huvudsakliga designer: ankelstrumpor, knästrumpor och helbensstrumpor.

Ankelstrumpor är den kortaste designen och sträcker sig bara upp till ankeln. Dessa strumpor kan vara bekväma och lätta att bära under vardagliga aktiviteter eller för lätt träning. De kan vara ett bra val för personer som behöver kompressionsstöd för sina fötter och vrister.

Knästrumpor sträcker sig upp till knäna och ger stöd för benen och knälederna. Dessa strumpor kan vara ett bra val för personer som upplever smärta i knäna under träning eller behöver extra stöd för knälederna. Knästrumpor kan också vara fördelaktiga för personer som återhämtar sig från en knäskada eller kirurgi.

Helbensstrumpor täcker hela benet från foten upp till låret och ger stöd för hela benet. Dessa strumpor kan vara ett bra val för personer som behöver extra stöd för hela benet, särskilt för personer som återhämtar sig från en skada eller kirurgi.

Det är viktigt att välja rätt design för dina personliga preferenser och behov. Om du till exempel vill ha extra stöd för dina knän kan du överväga att använda knästrumpor. Å andra sidan kan helbensstrumpor vara ett bättre val om du behöver stöd för hela benet eller om du återhämtar dig från en skada i låret eller benet.

Det är också viktigt att komma ihåg att olika designer kan fungera bättre för olika aktiviteter. Till exempel kan ankelstrumpor fungera bra för promenader eller vardagliga aktiviteter medan knästrumpor eller helbensstrumpor kan vara fördelaktiga för mer intensiva träningspass eller idrottsprestationer.

Vanliga Frågor Om Kompressionsstrumpor För Löpning

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av kompressionsstrumpor för löpning, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av strumpor, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilka är de bästa kompressionsstrumporna?

De bästa kompressionsstrumporna är enligt vårt test 2XU Vectr Light Cushion Crew Socks, då de är bekväma, effektiva och prisvärda.

Vad kostar kompressionsstrumpor?

Kostnaden för ett par kompressionsstrumporna ligger oftast runt 200-400 kronor beroende på hur robusta de är. Generellt sett kan du hitta ett bra par för runt 200 kronor.

Hur fungerar graderad kompression?

Kompressionsstrumpor med "gradering" tillämpar ett kontrollerat tryck vid ankeln som gradvis minskar uppåt i benet, i motsats till en jämn kompressionsnivå i hela benet. Detta leder till att blodflödet och cirkulationen ökar uppåt i benet och förhindrar svullnad vid fotleden.

Hur mäts kompression?

Eftersom kompressionsstrumpor anses vara medicinska produkter kan standardiserade trycknivåer mätas på en mmHg-skala, eller "millimeter kvicksilver". Skalan ser ut på följande sätt: Mild (8-15 mmHg), Medium (15-20 mmHg), Firm (20-30 mmHg), Extra Firm (30-40 mmHg) och RX (40-50 mmHg).

De flesta kompressionsstrumpor för löpning faller i kategorin mild till fast - RX-klassen är reserverad för allvarliga medicinska problem som blodproppar. Vissa märken av kompressionsstrumpor delar inte med sig av sina mmHg-tal, eftersom yttre faktorer som hur strumpan sitter kan göra att talet varierar lite.

Vissa studier har visat att 20 mmHg är den idealiska tryckmängden för återhämtning i vila, men du kanske vill experimentera för att ta reda på vad som är mest bekvämt för dig. Vi har listat siffrorna för att ge dig en ungefärlig uppfattning.

När ska jag bära kompressionsstrumpor?

Även om många löpare bär kompressionsstrumpor eller kompressionsärmar för återhämtning efter träning kan du dra nytta av kompressionsutrustning när som helst. Vissa idrottare tränar och till och med tävlar i kompressionsstrumpor för att främja blodflödet i underbenet och vaderna, men de flesta löpare väljer en lättare grad av kompression om de använder ärmarna under träning. Och om du reser inför ditt nästa stora lopp kan du genom att bära dessa strumpor lindra benkramper under långa bilresor och flygningar.

Finns det en nackdel med att bära kompressionsstrumpor?

Kompressionsstrumpor kan orsaka skav, torrhet och irritation. Det finns också en risk för att blodcirkulationen begränsas om du använder en strumpa med för hög kompression.

Hjälper kompressionsstrumpor mot blodproppar?

Kompressionsstrumpor används för att förebygga blodproppar, särskilt vid djup ventrombos.

Vart tar vätskan vägen när man bär kompressionsstrumpor?

Genom mild kompression minskas vätska som läcker ut från kapillärerna. Det främjar också kapillärerna och lymfsystemet att absorbera och återta dessa vätskor.

Hur döljer man kompressionsstrumpor?

Om du vill dölja kompressionsstrumporna kan du bära långbyxor eller träningsleggings. Om du vill bära shorts eller capris, välj kompressionsstrumpor i neutrala färger som beige eller en färg som smälter in med dina andra kläder.

Finns det något bättre än kompressionsstrumpor?

Kompressionsstrumpor är ett av de mest kostnadseffektiva och enklaste sätten att kontrollera svullnad och främja blodcirkulationen. Ditt andra alternativ är kompressionsstrumpor, som mer liknar damstrumpor. Kompressionsstrumporna finns i längre längder som kommer till höfterna eller som helstrumpor.

Hur många timmar per dag ska du bära kompressionsstrumpor?

Följ din läkares eller tillverkarens rekommendationer. Om du bär kompressionsstrumpor av medicinska skäl kan du behöva bära dem hela dagen. Om du däremot bara använder dem för att förbättra din prestation eller återhämtning kanske du bara behöver ha dem när du tränar eller några timmar om dagen.

Hur tajta ska kompressionsstrumporna vara?

Kompressionsstrumporna ska sitta tätt, men de får inte skära av din cirkulation eller orsaka smärtsam irritation. Börja med ett par med åtta till 15 mmHg innan du provar 15 till 20 mmHg eller 20 till 30 mmHg för att se vad som känns bekvämt för dig.

Vilken typ av skor kan jag ha på mig med kompressionsstrumpor?

Du bör bära de skor som passar för den aktivitet du deltar i - vandringsskor, löparskor, trailskorträningsskor, cykelskor, med mera är alla bra alternativ.

Sammanfattningsvis Om Kompressionsstrumpor För Löpning

Kompressionsstrumpor designade för löpning kan ta ditt springande till nästa nivå genom att förse dig med fördelar vanliga löparstrumpor inte kan. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.9 / 5. Antal Röster: 20

Inga röster än så länge!

Författare

Johannes Källman är ansvarig för diverse tester kring träningsrelaterade produkter. Han är en riktigt träningsnörd som har styrketränat, löpt och klättrat under många år.