6 Bästa Reseryggsäck Herr (2024): Bäst i Test

bästa reseryggsäck herr bäst i test

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: juni 2023

Denna guide är utformad för att ge en omfattande översikt över de bästa reseryggsäckarna för herrar. Om du är en äventyrsälskande man på jakt efter det perfekta resekompanjonen i form av en ryggsäck, är denna guide skriven specifikt för dig.

Det är en välbekant utmaning för resenärer att hitta den perfekta balansen mellan komfort, funktionalitet och stil när det gäller reseryggsäckar. Med den växande trenden mot minimalistiskt resande, har behovet av en ryggsäck som kan rymma alla nödvändigheter, samtidigt som den är hållbar och bekväm att bära, aldrig varit större. Den rätta ryggsäcken kan transformera din reseupplevelse, lösa detta problem och bli din trofasta följeslagare på alla dina äventyr.

Som en frekvent resenär och äventyrare, har jag personligen provat och testat ett brett spektrum av reseryggsäckar genom åren. Denna guide kommer att ge dig en detaljerad översikt över toppvalet som matchar dessa kriterier.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval. Om du letar efter reseryggsäckar för kvinnor  kan du läsa vårt test här.


De 6 Bästa Reseryggsäckarna För Herr Är:

 1. 1
  Thule Landmark 60L: Bäst i Test Reseryggsäck För Herr - Läs Recension 
 2. 2
  Osprey Men’s Farpoint 40: Näst Bäst i Test Reseryggsäck För Herr - Läs Recension
 3. 3
  Eastpak Strapverz: Bästa Reseryggsäck Med Hjul - Läs Recension
 4. 4
  Forclaz Ryggsäck Travel 100: Bästa Billiga Reseryggsäck För Herr - Läs Recension
 5. 5
  American Tourister Work-E: Bästa Reseryggsäck Som Handbagage - Läs Recension
 6. 6
  Samsonite Litepoint Reseryggsäck: Bästa Liten Reseryggsäck  - Läs Recension

1. Thule Landmark 60L

Bäst i Test Reseryggsäck För Herr


Thule Landmark 60L

Packvolym:

60 liter

Toppöppning:

Dragkedja

Yttermått:

45 x 33 x 55 cm

Vikt:

1840 g

Smart Reseryggsäck För Herr Med Mångsidig Design

Thule Landmark 60L ryggsäcken är mer än bara en vanlig ryggsäck; den är din reskamrat, som är perfekt utformad för att förvara allt du behöver för ditt äventyr. Den har en generös packvolym på 60 liter, vilket rymmer allt du kan behöva för en lång resa. Thules intelligenta design gör det möjligt att lätt komma åt dina saker via den praktiska toppöppningen med dragkedja. Yttermåtten (45 x 33 x 55 cm) är tillräckliga för att rymma alla dina saker, men samtidigt tillräckligt kompakt för att kunna användas som en kabinväska. Som någon som har tampats med att hitta en balans mellan rymlighet och bärbarhet på många äventyr, uppskattar jag verkligen denna välgenomtänkta design.

Designad För Komfort Och Användarvänlighet

Komfort och användarvänlighet är avgörande när det gäller att välja den rätta ryggsäcken för resor. Thule Landmark 60L gör inga kompromisser på denna front. Med bekväma ryggpaneler och överlägsen andningsförmåga, är denna ryggsäck en dröm att bära, även under längre perioder. Med sina många fack, både på in- och utsidan, kan du enkelt organisera dina ägodelar och snabbt komma åt dem när du behöver. Dessutom inkluderar Thule en avtagbar dagsryggsäck, vilket är en bonus för de dagar när du bara vill utforska omgivningen med bara några få nödvändigheter.

Lätt Men Hållbar Konstruktion

Vid en vikt på bara 1840 g, har Thule Landmark 60L lyckats att packa in massor av funktioner i ett lätt men robust paket. Som en resenär som ständigt strävar efter att minimera sin packning, uppskattar jag den lätta konstruktionen och hur den påverkar mina resor.

En Liten Utmaning Med Viktbalans

Ingen produkt är perfekt, och Thule Landmark 60L är inte ett undantag. En av de utmaningar jag har märkt under användning är att det kan bli ganska baktungt när båda delarna är på baksidan. Medan detta inte är en deal-breaker, är det definitivt något att tänka på när du packar din ryggsäck för att undvika eventuell obehag under längre resor.

FÖRDELAR

 • Smart design med en avtagbar dagsryggsäck
 • Många fack på både in- och utsidan av ryggsäcken
 • Kan användas som en kabinväska om man kopplar bort dagsryggsäcken
 • Bekväma ryggpaneler med bra andningsförmåga

NACKDELAR

 • Kan bli relativt baktung med båda delarna på baksidan

2. Osprey Men’s Farpoint 40

Näst Bäst i Test Reseryggsäck För Herr


Osprey Men’s Farpoint 40

Packvolym:

40 liter

Toppöppning:

Dragkedja

Yttermått:

35 x 23 x 55 cm

Vikt:

1600 g

Smidig Och Stilren Reseryggsäck För Herr

Osprey Men’s Farpoint 40 ryggsäck är en exemplarisk kombination av smidighet och användarvänlighet. Med en packvolym på 40 liter, är den perfekt för korta resor eller minimalistiska resenärer som strävar efter att packa lätt. Dragkedjeöppningen på toppen gör det snabbt och enkelt att få tillgång till dina ägodelar, och jag har funnit att den här funktionen minskar packningens stress och bidrar till en smidigare reseupplevelse.

Komfortabel Att Bära Och Enkel Att Anpassa

En av de största styrkorna hos Farpoint 40 är dess komfort. Vadderade handtag och axelremmar gör det bekvämt att bära, även under långa perioder. Flertalet kompressionsremar, både invändigt och utvändigt, tillåter dig att justera passformen efter dina specifika behov, något jag uppskattar mycket från mina egna resor.

Lätt Men Stabil Konstruktion

Osprey Men’s Farpoint 40 väger in på endast 1600 g, vilket är imponerande för en ryggsäck med så många funktioner. Men låt inte den lätta vikten lura dig - denna ryggsäck är robust och byggd för att hålla. Från min egen erfarenhet har jag hittat att Osprey alltid levererar på kvalitetsfronten, och Farpoint 40 är inget undantag.

Premium Kvalitet Med Ett Högre Pris

Det är värt att notera att Farpoint 40 är ett lite dyrare alternativ jämfört med andra ryggsäckar av samma storlek. Men som någon som har använt många olika märken och modeller av ryggsäckar genom åren, kan jag säga att det ofta lönar sig att investera i högkvalitativa produkter som Osprey Farpoint 40. Den högre kostnaden återspeglas i dess överlägsna konstruktion och bekvämlighet, vilket kan göra din reseupplevelse mycket mer njutbar.

FÖRDELAR

 • Mångsidig storlek som fungerar i många olika situationer
 • Flertal kompressionsremar både invändigt och utvändigt för optimal passform
 • Vadderade handtag och axelremmar som är bekväma att bära

NACKDELAR

 • Lite dyrare alternativ för storleken

3. Eastpak Strapverz

Bästa Reseryggsäck Med Hjul


Eastpak Strapverz

Packvolym:

42 liter

Toppöppning:

Dragkedja

Yttermått:

51 x 32 x 24 cm

Vikt:

2700 g

Smart Reseryggsäck För Weekendresor

Eastpak Strapverz reseryggsäck utmärker sig med sin innovativa design, där den kombinerar funktionaliteten hos en ryggsäck med bekvämligheten av en rullväska. Den har en respektabel packvolym på 42 liter, vilket gör den till en idealisk lösning för weekendresor eller korta affärsresor. Som någon som har provat en mängd olika researrangemang kan jag uppskatta det enkla men innovativa draget att inkludera ett inbyggt handtag och hjul i en ryggsäck.

Säkerhet och Organisation i Första Hand

Med den integrerade kodlåsfunktionen kan du resa säkert och skydda dina värdesaker från obehörig åtkomst. Som någon som har tampats med lösa lås och extra nycklar på mina resor, uppskattar jag denna sömlösa integration. Dessutom, med kompressionsremmar kan du sträva efter en mer kompakt storlek, vilket hjälper till att hålla dina saker på plats och gör väskan mer hanterbar.

Byggd För Bevämlighet och Lätthanterlighet

Eastpak Strapverz rymmer inte bara dina saker på ett organiserat sätt, utan ser också till att du kan navigera enkelt genom flygplatser, tågstationer och stadsgator. Handtaget och hjulen erbjuder flexibiliteten att bära eller dra din packning, vilket är en enorm fördel, speciellt när du behöver spara på din energi för det äventyr som väntar.

Ett Tyngre, Men Väl Avvägt Alternativ

Ett område där Eastpak Strapverz sticker ut är dess vikt. Vid 2700 g, är den något tyngre än många andra reseryggsäckar. Men låt inte detta avskräcka dig. Den extra vikten är en liten kompromiss för de extra bekvämligheter och funktionalitet som denna ryggsäck erbjuder. Även om det alltid är en bra idé att sträva efter att minimera vikten på ditt bagage, är det också viktigt att överväga värdet av bekvämlighet och praktisk funktion.

FÖRDELAR

 • Smart konstruktion med inbyggt handtag och hjul
 • Integrerat kodlås
 • Kompressionsremmar för att få en mer kompakt storlek

NACKDELAR

 • Lite tyngre alternativ i jämförelse med andra reseryggsäckar

4. Forclaz Ryggsäck Travel 100

Bästa Billiga Reseryggsäck För Herr


Forclaz Ryggsäck Travel 100

Packvolym:

50 liter

Toppöppning:

Topplock

Yttermått:

62 x 32 x 24 cm

Vikt:

1400 g

Billig Och Stor Reseryggsäck För De På En Tajt Budget

Forclaz Travel 100 ryggsäck utmärker sig som ett oerhört prisvärt alternativ för de som söker en reseryggsäck som inte spränger budgeten. Med en packvolym på 50 liter, är det mycket plats för att passa in dina nödvändigheter för längre resor. Topplocket ger enkel åtkomst till din packning, och jag har funnit att denna design också gör det lättare att organisera dina tillhörigheter effektivt.

En Lätt Ryggsäck Med Enastående Bärkomfort

Trots sin generösa storlek, väger Forclaz Travel 100 endast 1400 g, vilket gör den extremt lätt jämfört med andra ryggsäckar i samma storleksklass. Detta, i kombination med hög bärkomfort tack vare axelremmar, bröstrem och höftbälte, gör den till en bekväm följeslagare på dina resor.

Smarta Fickor För Ökad Organisering

Ett annat område där Forclaz Travel 100 utmärker sig är dess genomtänkta fickdesign. Flera smidiga fickor hjälper till att organisera dina ägodelar effektivt och ger snabb åtkomst till saker du behöver ofta, som pass, snacks eller din mobiltelefon.

En Kompetent Budgetval, Men Med Vissa Avvägningar

Det är viktigt att notera att, som med alla budgetalternativ, kommer kvaliteten på Forclaz Travel 100 inte att matcha det du skulle hitta i dyrare ryggsäckar. Men jag har funnit att den fortfarande håller upp väl under normala reseförhållanden, och är ett utmärkt val för dem som behöver hålla nere kostnaderna. Som en erfaren resenär som har provat allt från toppmodellerna till budgetalternativen, kan jag säga att Forclaz Travel 100 erbjuder en otrolig valuta för pengarna.

FÖRDELAR

 • Otroligt prisvärd modell
 • Extremt lätt vikt för storleken
 • Hög bärkomfort med axelremmar, bröstrem och höftbälte
 • Flera smidiga fickor

NACKDELAR

 • Inte särskilt hög kvalité i jämförelse med dyrare ryggsäckar

5. American Tourister Work-E

Bästa Reseryggsäck Som Handbagage


American Tourister Work-E

Packvolym:

27 liter

Toppöppning:

Dragkedja

Yttermått:

40.5 x 31 x 23 cm

Vikt:

700 g

Smart Och Användbar Reseryggsäck Att Ha Med Som Handbagage

American Tourister Work-E erbjuder en kompakt och lätt lösning för resenärer som behöver ett smidigt handbagage. Med en packvolym på 27 liter är den kanske inte den största ryggsäcken på marknaden, men den tar hand om ditt bagagebehov med grace. Som någon som ofta reser med endast handbagage, kan jag bekräfta att dess storlek och vikt är perfekta för en smidig resa.

Flexibel Användning och Bekväm Hantering

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med American Tourister Work-E är dess mångsidighet i hur den kan bäras. Beroende på dina behov och den aktuella situationen, kan den bäras på flera olika sätt, vilket gör den till en mycket anpassningsbar följeslagare. För min del har jag funnit att denna flexibilitet är ovärderlig på långa resor och flygplatstransiter.

Prisvärd Och Organiserad: En Vinnande Kombination

Trots dess kompakta storlek och lätta vikt, är Work-E också mycket prisvärd, vilket gör den till ett attraktivt val för de som letar efter ett kvalitetsalternativ utan att tömma plånboken. Dessutom, gott om interna fack hjälper till att hålla dina tillhörigheter organiserade, något jag har funnit vara en absolut nödvändighet för smidiga resor.

En Nischad, Men Effektiv Ryggsäck

Medan American Tourister Work-E kanske inte rymmer så mycket som vissa större ryggsäckar, är dess mindre storlek en fördel för den avsedda användningen som handbagage. Dess kompakta design gör den perfekt för att enkelt passa in i overheadfacken eller under flygstolen, vilket sparar dig från onödiga krångel ombord. Så även om den inte är det bästa valet för den som vill packa mycket, är den idealisk för den minimalistiska resenären.

FÖRDELAR

 • Liten och lätt väska
 • Kan bäras på flera olika sätt utifrån behov
 • Mycket prisvärd
 • Gott om interna fack

NACKDELAR

 • Relativt liten och rymmer inte särskilt mycket

6. Samsonite Litepoint Reseryggsäck

Bästa Liten Reseryggsäck


Samsonite Litepoint Reseryggsäck

Packvolym:

18 liter

Toppöppning:

Dragkedja

Yttermått:

43 x 30 x 13 cm

Vikt:

900 g

Smidig Och Slimmad Reseryggsäck För Korta Resor

Samsonite Litepoint Reseryggsäck är utformad för den minimalistiska resenären som bara behöver det mest nödvändiga. Med sin packvolym på 18 liter har den en slimmad design som ändå erbjuder tillräckligt utrymme för de väsentligheter som krävs för kortare resor. Från min erfarenhet är den perfekt för arbetsresor eller enstaka nätters bortavaro.

Utmärkta Organisationsmöjligheter

En av de starkaste fördelarna med Samsonite Litepoint är dess bra organisationsförmåga. Olika fack hjälper till att hålla dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga. Jag har funnit att detta är ett mycket uppskattat inslag i en reseryggsäck, speciellt när det gäller att snabbt hitta min bärbara dator, laddare eller resedokument.

Resvänliga Funktioner

Samsonite Litepoint erbjuder också några unika funktioner som gör den extra resvänlig. Den kan till exempel enkelt fästas på en resväska, vilket underlättar för resenärer som bär på extra bagage. Dessutom har ryggsäcken ett smart Easypass-system som tillåter dig att ladda dina enheter utan att behöva öppna väskan, vilket jag har funnit vara en ovärderlig funktion när jag reser och behöver hålla mina enheter laddade.

Ett Mindre Men Effektivt Alternativ

Sammanfattningsvis, även om Samsonite Litepoint kanske inte rymmer mycket mer än en dator och några mindre prylar, är dess funktioner och utformning mycket effektiva för det den är designad att göra. Som någon som har provat många olika typer av reseryggsäckar, kan jag med säkerhet säga att denna modell är en av de bästa jag har sett när det gäller att tillfredsställa behoven för korta resor.

FÖRDELAR

 • Slimmad design med tillräckligt utrymme för kortare resor
 • Bra organisationsförmågor med olika fack
 • Kan sättas fast på en resväska
 • Smart Easypass-system som tillåter dig ladda dina enheter utan att öppna väskan

NACKDELAR

 • Rymmer inte särskilt mycket mer än dator och några mindre prylar

Reseryggsäck Herr - Produktjämförelse

Produkt

Packvolym

Toppöppning

Yttermått

Vikt

60 liter

Dragkedja

45 x 33 x 55 cm

1840 g

40 liter

Dragkedja

35 x 23 x 55 cm

1600 g

42 liter

Dragkedja

51 x 32 x 24 cm

2700 g

50 liter

Topplock

62 x 32 x 24 cm

1400 g

27 liter

Dragkedja

40.5 x 31 x 23 cm

700 g

18 liter

Dragkedja

43 x 30 x 13 cm

900 g

Reseryggsäck För Herr - Köpguide

Det finns mycket att tänka på innan man köper en reseryggsäck, särskilt med tanke på hur många olika alternativ det finns på marknaden. Genom att bättre förstå skillnaderna kan du däremot göra ett bättre beslut. Här är de viktigaste faktorerna att titta efter innan man köper reseryggsäckar.

Storlek & Kapacitet

Att bedöma storlek och volym i en reseryggsäck är en nyckelfaktor som direkt påverkar din reseupplevelse. Denna aspekt är intimt kopplad till resans varaktighet och mängden av saker du planerar att ta med dig.

Om din resa sträcker sig över flera veckor eller till och med månader, kommer du förmodligen att behöva en ryggsäck med högre kapacitet. Detta beror på att du inte bara måste rymma dina kläder och hygienartiklar, utan kanske också campingutrustning, mat, verktyg och andra nödvändigheter för en längre resa. I sådana fall kan ryggsäckar med en kapacitet på 50-70 liter eller mer vara ett lämpligt val.

Å andra sidan, om din resa är kortare, kanske en helgutflykt eller en affärsresa, kan en mindre ryggsäck på 18-30 liter vara mer än tillräcklig. Sådana ryggsäckar är ofta mer kompakta och lätta att hantera, vilket kan göra resan smidigare, särskilt om du behöver flyga och vill undvika att checka in bagage.

Det är emellertid viktigt att komma ihåg att balansen mellan kapacitet och hanterbarhet är av stor betydelse. En enorm ryggsäck kan kanske rymma allt du behöver, men om den blir för tung eller otymplig att bära kan det försvåra din resa snarare än att underlätta den. Det är därför avgörande att hitta en ryggsäck vars storlek och volym passar dina specifika behov och resvanor.

En ryggsäck som Thule Landmark 60L är ett bra exempel på en reseryggsäck med hög kapacitet som är skapad för längre resor. Å andra sidan kan Samsonite Litepoint Reseryggsäck med sin slimmade design och mindre volym vara ett utmärkt val för kortare utflykter eller affärsresor.

typer av reseryggsäckar

Vikt

Vikten på din reseryggsäck spelar en enorm roll för din komfort under resans gång. Om du bär på din packning under längre perioder kan även en mindre viktminskning göra stor skillnad för hur belastad och trött du känner dig. En lättare ryggsäck kan minska belastningen på dina axlar, rygg och knän, vilket i sin tur kan hjälpa till att förebygga trötthet och smärta under resan.

En annan fördel med en lättare ryggsäck är att det ger mer utrymme för packning inom ramen för flygbolagens bagageviktgränser, speciellt om du planerar att ha den som handbagage. Många flygbolag har strikta regler kring vikten på handbagage, och en lättare ryggsäck kan hjälpa dig att undvika extra avgifter för övervikt. Detta är särskilt viktigt för de resenärer som föredrar att resa enbart med handbagage för att undvika extra väntetid vid bagageutlämningen.

Det är dock viktigt att komma ihåg att den lättare vikten inte bör komma på bekostnad av ryggsäckens hållbarhet och funktionalitet. Din reseryggsäck behöver vara robust nog att stå emot resans påfrestningar och samtidigt kunna rymma allt du behöver.

Ett exempel på en ryggsäck som balanserar vikt, hållbarhet och packningskapacitet väl är Osprey Men’s Farpoint 40, vilken väger endast 1600 gram men fortfarande erbjuder en kapacitet på 40 liter. På den andra änden av spektret hittar vi American Tourister Work-E som är en lättviktig ryggsäck perfekt för handbagage, men med en mindre kapacitet på 27 liter.

Design

En genomtänkt design och organiserande funktioner på en reseryggsäck kan göra stor skillnad för din reseupplevelse. Fack och avdelare hjälper dig att hålla ordning på dina tillhörigheter, vilket gör det lättare att hitta det du behöver när du behöver det. Att inte behöva gräva genom en oordnad hög av kläder och tillbehör för att hitta dina pass eller laddare sparar tid och minskar stress under resan.

Flera mindre fack är ideala för mindre föremål som nycklar, plånböcker och telefoner, medan större avdelare och fickor kan hålla kläder och större tillbehör på plats. Speciella fickor för elektronik som laptops och tablets erbjuder extra skydd och gör det enklare att ta ut dessa vid säkerhetskontroller på flygplatsen. Dessutom kan utformningen av dolda eller svårtillgängliga fack för värdefulla föremål och viktiga dokument ge extra säkerhet mot stöld under resor.

Vissa ryggsäckar har även särskilda funktioner som kan underlätta ditt resande ytterligare. Till exempel, Samsonite Litepoint Reseryggsäck har ett Easypass-system som tillåter dig att ladda dina enheter utan att behöva öppna väskan, vilket är oerhört praktiskt när du är på språng.

En annan ryggsäck som står ut i termer av organisation är Thule Landmark 60L. Dess smarta design inkluderar en avtagbar dagsryggsäck och flera fack både in- och utvändigt, vilket gör den mycket mångsidig och lätt att anpassa till dina specifika packningsbehov.

Organisation

Att kunna snabbt och enkelt komma åt dina ägodelar när du reser är en viktig aspekt att överväga vid valet av en reseryggsäck. Varje resa innehåller oförutsägbara ögonblick där du snabbt kan behöva få tag på ditt pass, en extra tröja, eller kanske din kamera för att fånga en oväntad utsikt. Därför kan typen av tillgång till huvudfacket i ryggsäcken kraftigt påverka din upplevelse.

Topp- och frontladdade ryggsäckar är designade med detta i åtanke. En topp-laddad ryggsäck, som Forclaz Ryggsäck Travel 100, erbjuder enkel tillgång till innehållet genom att bara öppna locket, vilket gör det till ett bra val för packning som är ordnad vertikalt. Det är idealiskt för större föremål eller för snabb åtkomst av överst packade föremål.

Å andra sidan, frontladdade ryggsäckar, som Osprey Men’s Farpoint 40, öppnas som en resväska, vilket ger en bredare överblick och tillgång till hela innehållet utan att behöva gräva igenom andra föremål. Denna typ av tillgång är särskilt användbar om du behöver regelbunden åtkomst till olika delar av din packning.

Utöver dessa aspekter bör du även överväga tillgången till mindre fack och fickor, både invändigt och utvändigt, som kan användas för att organisera mindre föremål. Dessa detaljer i designen kan verkligen förbättra din resa genom att göra packningen och organisationen så problemfri som möjligt.

smidig reseryggsäck för herr

Material

Reseryggsäckens material och hållbarhet är två avgörande aspekter att ha i åtanke vid val av din perfekta resekompis. En bra reseryggsäck kommer att utsättas för mycket, från att vara inklämd i överfulla bagageutrymmen, kastas i bagageband på flygplatser, till att bäras under vandringar eller genom urbana landskap. Därför behöver du en ryggsäck som är tillverkad av robusta och slitstarka material som kan klara av dessa utmaningar.

Material som nylon och polyester är vanligt förekommande i reseryggsäckar på grund av deras styrka och hållbarhet. Dessa material är också relativt lätta, vilket hjälper till att hålla ryggsäckens totala vikt nere. Vissa högkvalitativa ryggsäckar, som Osprey Men’s Farpoint 40, har extra robusta material för att maximera hållbarheten.

Förutom det övergripande materialet i ryggsäcken är kvaliteten på dragkedjor och sömmar också viktig. Dessa delar av ryggsäcken är ofta de första att ge vika under tung användning, så att säkerställa att de är av hög kvalitet är avgörande. Både dragkedjor och sömmar bör vara tjocka och robusta, och helst förstärkta på stresspunkter.

Sist men inte minst är vattentätheten en annan viktig faktor att beakta. Även om du kanske inte planerar att vandra genom regnskogar, är det alltid en god idé att vara förberedd på oväntat väder. Många ryggsäckar kommer med en inbyggd regnskydd, eller är tillverkade av vattenavvisande material, vilket kan vara till stor hjälp om du råkar bli fångad i en oväntad skur under dina resor.

Säkerhetsfunktioner

Att tryggt resa med sina personliga tillhörigheter är grundläggande för en avslappnad och njutbar resa. I detta avseende spelar säkerhetsfunktioner en betydande roll i valet av en bra reseryggsäck. Funktioner som låsbara dragkedjor och dolda fack kan bidra till att skydda dina ägodelar från oönskade intrång och ger en extra nivå av säkerhet.

Låsbara dragkedjor är en utmärkt funktion som förhindrar snabba och tysta stöldförsök. Dessa lås kan variera från enkel hänglås-klar design till mer avancerade integrerade kodlås, som det vi ser i Eastpak Strapverz ryggsäcken. Ett lås på dragkedjan kan avskräcka potentiella ficktjuvar och ge en trygghetskänsla när du är på språng i överfyllda eller okända områden.

Dolda fack är en annan smart säkerhetsåtgärd för att skydda dina mest värdefulla tillhörigheter, som pass, kreditkort eller elektronik. Dessa fack är ofta diskret placerade nära ryggpartiet eller på insidan av ryggsäcken, vilket gör dem svåra att upptäcka och åtkomma för obehöriga.

Vanliga Frågor Om Reseryggsäck Herr

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en reseryggsäck, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av ryggsäckar, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa reseryggsäcken för herr?

Den bästa reseryggsäcken för herr är enligt vårt test Thule Landmark 60L, då det är en mycket smart och multifunktionell design som fungerar för allt från tågluffa till längre backpacking-resor.

Vad kostar en reseryggsäck för herr?

Priset för en reseryggsäck för herr brukar ligga mellan 700-2000 kronor.

Hur packar jag min reseryggsäck effektivt?

Det är bäst att packa tyngre föremål närmast ryggen för bästa balans. Använd de olika facken och fickorna för att organisera mindre föremål och tänk på att rulla kläder istället för att vika dem för att spara utrymme.

Kan jag ta med min reseryggsäck som handbagage på ett flygplan?

Det beror på storleken på din ryggsäck och flygbolagets specifika regler för handbagage. Många reseryggsäckar, som American Tourister Work-E, är designade för att passa som handbagage, men det är alltid bäst att dubbelkolla med ditt specifika flygbolag.

Vilken typ av reseryggsäck är bäst för backpacking?

För backpackingresor, överväg en ryggsäck som är robust, rymlig nog att rymma alla dina nödvändigheter och har bekväma bärremmar. Funktioner som justerbara axelremmar, höftbälten och ventilerade ryggpaneler kan också vara till fördel för långa resor.

Sammanfattningsvis Om Reseryggsäck Herr

Är du ute och reser är det viktigt att ha en bra reseryggsäck. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 11

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffset.