5 Bästa Täckkjol För Dam (2024): Bäst i Test

bästa täckkjol bäst i test

Skriven av Marie Ohlsson  | Uppdaterad senast: juni 2023

Denna guide är skriven för att hjälpa kvinnor hitta de bästa täckkjolarna på marknaden, oavsett ålder och stilpreferenser. Vi vet att det kan vara utmanande att hitta den perfekta täckkjolen som både är bekväm och stilig, samtidigt som den erbjuder skydd mot kalla och blåsiga förhållanden.

Det är ingen hemlighet att den kalla vintern kan vara tuff för oss alla, och att hålla sig varm och bekväm är avgörande. Täckkjolar kan vara den ultimata lösningen, då de kombinerar stil, värme och komfort, vilket gör dem till det perfekta plagget för vintermånaderna.

Vi har genomfört hundratals tester över olika typer av friluftskläder samtidigt som vi har analyserat de senaste trenderna, kundrecensioner och försäljningsdata för att sammanställa denna lista över de bästa täckkjolarna för damer. Vi har även provat och testat flera av de rekommenderade täckkjolarna för att ge dig den mest tillförlitliga och användbara guiden möjligt.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Täckkjolarna Är:

 1. 1
  Dobsom Comfort Skirt: Bäst i Test Täckkjol Dam - Läs Recension 
 2. 2
  Houdini Sleepwalker: Näst Bäst i Test Täckkjol Dam - Läs Recension
 3. 3
  Skhoop Women’s Alaska Long Down Skirt: Bästa Täckkjol i Dun - Läs Recension
 4. 4
  Dobsom Comfort Short Skirt: Bästa Billiga Täckkjol Dam - Läs Recension
 5. 5
  Skhoop Women’s Rita Skirt: Bästa Korta Tackkjol - Läs Recension

1. Dobsom Comfort Skirt

Bäst i Test Täckkjol Dam


Dobsom Comfort Skirt

Längd:

Lång

Passform:

Rak

Vaddering:

Lätt

Material:

Polyester

Extremt Prisvärd, Funktionell Och Stilren Täckkjol För Varierad Miljö

Dobsom Comfort Skirt erbjuder en rak passform som är både bekväm och smickrande för olika kroppstyper. Den sitter bra på höften och följer kroppens konturer utan att kännas för tight eller begränsande. Tack vare den långa längden täcker den större delen av benen och ger ett effektivt skydd mot kyla och vind. Trots att vadderingen är lätt, erbjuder täckkjolen en överraskande god värmeisolering.

Material och vattentäthet

Täckkjolen är tillverkad av polyester, vilket är ett slitstarkt och lätt material som ger god andningsförmåga och komfort. Den är inte helt vattentät, men den klarar av lättare regn och snö utan problem. Om du planerar att använda täckkjolen i extremt väder, kan det vara klokt att investera i ett extra vattentätt överdrag.

Praktiska funktioner

Dobsom Comfort Skirt är utrustad med två praktiska fickor med blixtlås, vilket ger dig möjlighet att förvara små värdesaker som nycklar, mobiltelefon eller plånbok på ett säkert sätt. Den enkla designen gör det också möjligt att bära täckkjolen över dina vanliga kläder och kombinera den med olika stilar, vilket gör den till ett mycket användbart plagg i din garderob. Den långa längden och de två blixtlåsen på sidorna ger dig dessutom utmärkt rörelsefrihet.

Stil och estetik

Dobsom Comfort Skirt har en simpel och diskret design som passar de flesta smaker. Det avskalade utseendet gör att den passar lika bra till vardags som för friluftsaktiviteter och resor. För dem som föredrar mer iögonfallande mönster och detaljer kan detta dock vara en nackdel. Det är viktigt att komma ihåg att designen är funktionell och erbjuder en prisvärd lösning för kvinnor som söker en täckkjol som är både praktisk och stilren.

FÖRDELAR

 • Mycket prisvärd modell
 • Lång och heltäckande kjol
 • Simpelt och diskret utseende
 • Fantastisk rörelseförmåga samt två fickor med blixtlås

NACKDELAR

 • Inte lika värmande och vadderande som vissa andra alternativ
 • Det simpla och avskalade utseendet är inte för alla

2. Houdini Sleepwalker

Näst Bäst i Test Täckkjol Dam


Houdini Sleepwalker

Längd:

Knälång

Passform:

Rak

Vaddering:

Lätt

Material:

Polyester

Förvandla Din Vinterjacka Till En vinterkappa Med Högkvalitativ Och Snygg Täckkjol

Houdini Sleepwalker är en knälång täckkjol med en rak passform som smickrar en mängd olika kroppstyper. Den sitter bekvämt på höften och ger tillräckligt med utrymme för rörelsefrihet under olika aktiviteter. Den lätta vadderingen ger en bra balans mellan värme och komfort, vilket gör den perfekt för både kyliga höstdagar och kalla vintermånader.

Material och andningsförmåga

Täckkjolen är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket ger den en lätt och slitstark konstruktion. Materialet är också andningsbart, vilket hjälper till att reglera temperaturen och undvika överhettning. Till skillnad från Dobsom Comfort Skirt, erbjuder Houdini Sleepwalker en något högre kvalitet i materialval, vilket återspeglas i det högre priset.

Praktiska funktioner

Houdini Sleepwalker har en lång dragkedja längs hela sidan, vilket gör den enkel att ta av och på. Detta är en fördel jämfört med Dobsom Comfort Skirt, som har två separata dragkedjor. Den långa dragkedjan gör det även lättare att justera kjolen efter dina behov och aktivitetsnivå. Det bör dock nämnas att dragkedjan ibland kan fastna, vilket är en mindre nackdel.

Stil och mångsidighet

Med sin snygga passform och moderna design är Houdini Sleepwalker en täckkjol som passar för en mängd olika aktiviteter och tillfällen. Den kan enkelt kombineras med din favoritvinterjacka för att skapa en vinterkappa-liknande look. Den stilrena designen gör att den passar lika bra för stadsliv som för friluftsaktiviteter. Den är dock dyrare än Dobsom Comfort Skirt, men den högre prislappen motiveras av den högkvalitativa konstruktionen och det snygga utseendet.

FÖRDELAR

 • Riktigt snygg passform som passar för olika aktiviteter
 • Mycket kompakt och lätt att packa och transportera
 • Lätt att ta a v och på tack vare dragkedjan längs med hela sidan
 • Högkvalitativ konstruktion med fantastisk hållbarhet

NACKDELAR

 • Dyrare alternativ
 • Dragkedjan har en tendens att fasta ibland

Skhoop Women’s Alaska Long Down Skirt

Längd:

Knälång

Passform:

Rak

Vaddering:

Tjock

Material:

Dun

Varm Och Härlig Täckkjol i Dunmaterial Som Reglerar Temperaturen Effektivt

Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt är en knälång täckkjol med en rak passform som passar de flesta kroppstyper. Den erbjuder en utmärkt värmeisolering tack vare den tjocka dunvadderingen, vilket gör den idealisk för användning i extrem kyla. Jämfört med både Dobsom Comfort Skirt och Houdini Sleepwalker, är denna täckkjol det varmaste alternativet och lämpar sig väl för de kallaste vinterdagarna.

Material och skydd

Denna täckkjol är tillverkad av dun, vilket är känt för att vara ett utmärkt isoleringsmaterial. Dunet gör kjolen både vind- och vattenavvisande, vilket ger dig ett extra lager av skydd mot kyla och fukt. Den är mer värmande än de tidigare nämnda täckkjolarna och erbjuder en hög kvalitet i dess konstruktion.

Praktiska funktioner

Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt är enkel att sätta på över andra klädesplagg, vilket gör den perfekt för att snabbt lägga till extra värme när temperaturen sjunker. Den har även en dragkedja på sidan som gör det lätt att ta av och på kjolen samt justera den efter dina behov och aktivitetsnivå.

Stil och pris

Täckkjolen har en stilren och klassisk design som passar för olika tillfällen och aktiviteter. Det är dock ett dyrare alternativ jämfört med de tidigare recenserade täckkjolarna, men den högre prislappen motiveras av den högkvalitativa konstruktionen och det överlägsna skyddet mot kyla. Det är viktigt att notera att den tjocka vadderingen kan bli lite varm under varmare dagar, så det är värt att överväga vilka förhållanden du främst kommer att använda kjolen i innan du investerar i den.

FÖRDELAR

 • Mycket värmande täckkjol för extrem kyla
 • Extremt hög kvalitet i dess konstruktion
 • Vind- och vattenavvisande
 • Enkel att sätta på över andra klädesplagg

NACKDELAR

 • Dyrt alternativ
 • Den varma vadderingen kan bli lite varmt under varmare dagar

4. Dobsom Comfort Short Skirt

Bästa Billiga Täckkjol Dam


Dobsom Comfort Short Skirt

Längd:

Knälång

Passform:

Rak

Vaddering:

Lätt

Material:

Polyester

Simpel, Billig Men Effektiv Täckkjol För Damer

Dobsom Comfort Short Skirt är en knälång täckkjol med en rak passform som passar ett brett spektrum av kroppstyper. Den är bekväm att bära och ger tillräckligt med utrymme för rörelse under olika aktiviteter. Trots att vadderingen är lätt, erbjuder den ändå en viss grad av värme och skydd mot kyla, men inte i samma utsträckning som Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt.

Material och andningsförmåga

Precis som sin längre motsvarighet, är Dobsom Comfort Short Skirt tillverkad av polyester, vilket ger den en lätt och slitstark konstruktion. Materialet är också andningsbart, vilket gör att den kan reglera temperaturen väl och undvika överhettning. Jämfört med de tidigare recenserade täckkjolarna, är detta det mest prisvärda alternativet med avseende på material och konstruktion.

Praktiska funktioner

Denna täckkjol är utrustad med ett 2-vägs blixtlås på ena sidan, vilket gör det enkelt att sätta på och ta av den. Det gör det också möjligt att justera kjolen efter dina behov och aktivitetsnivå. Den praktiska designen gör den till ett utmärkt val för kvinnor som söker en mångsidig och prisvärd täckkjol.

Stil och prisvärdhet

Dobsom Comfort Short Skirt har en simpel och stilren design som passar för olika tillfällen och aktiviteter. Den är det mest prisvärda alternativet bland de täckkjolar som recenserats i denna konversation. Även om den inte är lika värmande som vissa av de andra alternativen, som Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt, erbjuder den ändå en effektiv lösning för kvinnor som söker en billig men funktionell täckkjol.

FÖRDELAR

 • Extremt prisvärda
 • Mångsidig användning med bekväm passform
 • 2-vägs blixtlås på ena sidan gör det enkelt att sätta på och ta av den

NACKDELAR

 • Inte lika värmande som andra alternativ

5. Skhoop Women’s Rita Skirt

Bästa Korta Tackkjol


Skhoop Women’s Rita Skirt

Längd:

Knälång

Passform:

Rak

Vaddering:

Medel

Material:

Nylon, Elestan

Högkvalitativ Täckkjol Med Snyggt Modern Utseende

Skhoop Women's Rita Skirt är en knälång täckkjol med en rak passform som passar ett brett spektrum av kroppstyper. Den lyxiga och moderna designen finns i flera olika färger, vilket gör den till ett attraktivt och stilfullt val för kvinnor som söker en trendig och funktionell täckkjol. Kjolens medelvaddering erbjuder en bra balans mellan värme och rörelsefrihet jämfört med andra alternativ som Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt.

Material och konstruktion

Täckkjolen är tillverkad av en kombination av nylon och elestan, vilket ger en högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet. Det stretchiga materialet ger en optimal passform och rörelsefrihet under olika aktiviteter. Den är mindre värmande än Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt, men den erbjuder en mer anpassningsbar och mångsidig användning.

Funktionella detaljer

Skhoop Women's Rita Skirt har förstärkta partier på rumpan, vilket gör att du kan sitta ner på snö utan att bli blöt eller kall. Denna funktion är särskilt användbar för kvinnor som spenderar mycket tid utomhus under vintern. Den moderna designen och de funktionella detaljerna gör den till ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil och praktisk användning.

Pris och jämförelse med andra produkter

Detta är ett dyrare alternativ jämfört med de tidigare recenserade täckkjolarna, men den högre prislappen motiveras av den högkvalitativa konstruktionen och det snygga, moderna utseendet. Även om den inte är lika värmande som Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt eller lika prisvärd som Dobsom Comfort Short Skirt, erbjuder Skhoop Women's Rita Skirt en unik kombination av design, funktionalitet och kvalitet som gör den till det bästa valet för kvinnor som söker en kort täckkjol.

FÖRDELAR

 • Lyxig och modern design som finns i flera olika färger
 • Högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet
 • Stretchigt material för optimal passform
 • Förstärkta partier på rumpan för att kunna sitta ner på snö

NACKDELAR

 • Dyrt alternativ

Täckkjol - Produktjämförelse

Produkt

Längd

Passform

Vaddering

Material

Lång

Rak

Lätt

Polyester

Knälång

Rak

Lätt

Polyester

Knälång

Rak

Tjock

Dun

Knälång

Rak

Lätt

Polyester

Knälång

Rak

Medel

Nylon, Elestan

Täckkjol - Köpguide

Att köpa en täckkjol kan göra stor skillnad för dig som tenderar att frysa om benen under vintern, men att hitta rätt modell är inte lätt. För att välja rätt alternativ för dig och dina förutsättningar bör du hålla utkik efter följande faktorer.

Längd

Täckkjolens längd kan variera beroende på design och syfte, vilket innebär att du har möjlighet att välja en modell som passar just dina vinteraktiviteter och personliga preferenser. Längden på din täckkjol kan påverka både din rörelsefrihet och din komfort under olika förhållanden, så det är viktigt att tänka på vilken längd som passar bäst för dig och dina behov.

Bland de täckkjolar som tidigare recenserats finns det exempel på olika längder. Dobsom Comfort Skirt är en lång modell som ger heltäckande skydd, vilket kan vara fördelaktigt om du vill ha extra värme och skydd mot kyla. Houdini Sleepwalker och Skhoop Women's Rita Skirt är båda knälånga, vilket erbjuder en balans mellan värme och rörelsefrihet. Dobsom Comfort Short Skirt, å andra sidan, är en kortare modell som är mer lämpad för mångsidig användning och bekväm passform.

När du väljer längd på din täckkjol bör du överväga vilken typ av aktiviteter du kommer att delta i under vintern, samt hur viktig rörelsefrihet och skydd mot kyla är för dig. Genom att välja en lämplig längd på din täckkjol kan du säkerställa att du får en produkt som är både praktisk och estetiskt tilltalande för dina vinteraktiviteter.

Passform

När du väljer en täckkjol är det viktigt att ta hänsyn till passformen för att säkerställa att den både är bekväm och smickrande för din kroppsform. En väl anpassad täckkjol bör följa konturerna av din kropp utan att kännas för tajt eller för lös, vilket bidrar till att du kan röra dig fritt och känna dig bekväm under alla typer av aktiviteter.

Tänk på hur passformen hos de tidigare recenserade täckkjolarna, såsom Skhoop Women's Rita Skirt och Dobsom Comfort Short Skirt, kan påverka deras användarvänlighet och komfort. En optimal passform är avgörande för att få ut det mesta av din täckkjol och för att uppnå den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet.

bästa möjliga täckkjol

Material

Att välja rätt material för en täckkjol är avgörande för att uppnå både komfort och funktion under användning. Det är viktigt att fokusera på kvalitetsmaterial som dun, syntetisk fyllning eller ull för att säkerställa att du håller dig varm och bekväm under kalla förhållanden.

Till exempel, är Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt tillverkad av dun, vilket ger en överlägsen värmeisolering, medan Dobsom Comfort Short Skirt och Houdini Sleepwalker båda är tillverkade av polyester som erbjuder en lättare men ändå effektiv värmeisolering. Genom att överväga materialvalet för de olika täckkjolarna kan du hitta den bästa kombinationen av värme, bekvämlighet och hållbarhet som passar dina specifika behov och aktiviteter under vintermånaderna.

Vattentäthet

I områden där regn och snö är vanligt förekommande är det viktigt att tänka på täckkjolens förmåga att stå emot vatten och vind. En vattentät eller vattenresistent täckkjol kommer att bidra till att hålla dig torr och skyddad från fukt, vilket är avgörande för att bibehålla komforten under vinteraktiviteter.

Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt erbjude både vind- och vattenavvisande egenskaper, vilket gör den idealisk för användning i tuffare väderförhållanden. Denna typ av skydd är viktigt att överväga när du väljer din täckkjol, eftersom det direkt påverkar hur väl den kan hantera de utmaningar som vinterklimatet innebär. Att säkerställa att din täckkjol har adekvat vattentäthet och vindtäthet kommer inte bara att förbättra din komfort men också förbättra kjolens övergripande funktionalitet och livslängd.

Andningsförmåga

Andningsförmåga är en viktig faktor att beakta när du väljer en täckkjol, eftersom det kan bidra till att förhindra överhettning och obehaglig fukt inuti kjolen. Material som tillåter luft att cirkulera hjälper till att reglera temperaturen och hålla dig bekväm under olika aktivitetsnivåer och väderförhållanden.

När du tittar på tidigare recenserade produkter, är det värt att överväga hur deras materialval påverkar andningsförmågan. Till exempel, Dobsom Comfort Short Skirt och Houdini Sleepwalker, som båda är tillverkade av polyester, har en lätt konstruktion som främjar god luftcirkulation och fukttransport.

Skhoop Women's Rita Skirt, å andra sidan, är gjord av en blandning av nylon och elastan, vilket ger stretch och komfort samtidigt som det bibehåller en viss nivå av andningsförmåga. Att välja en täckkjol med andningsbara material kommer att förbättra din komfort och upplevelse under användning, oavsett vilken typ av vinteraktivitet du deltar i.

Vikt

När du väljer en täckkjol är det viktigt att överväga vikten, eftersom den påverkar både bärkomfort och packbarhet. Lättare täckkjolar är enklare att bära under längre perioder och mer praktiska att packa ner i en mindre ryggsäck för dagsturer eller en vandringsryggsäck. Det är dock viktigt att hitta en balans mellan vikt och värme, eftersom alltför lätta kjolar kan kompromissa med isolering och därmed påverka din komfort i kalla förhållanden.

Bland de tidigare recenserade produkterna är Houdini Sleepwalker ett utmärkt exempel på en lätt täckkjol som fortfarande erbjuder tillräcklig värme för de flesta vinteraktiviteter. Dess polyesterkonstruktion ger både isolering och låg vikt, vilket gör den enkel att bära och transportera.

Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt, å andra sidan, erbjuder mer värme tack vare sin tjocka dunvaddering, men detta innebär också att den är något tyngre än andra alternativ. När du väljer en täckkjol är det viktigt att hitta en modell som uppfyller dina specifika behov och ger en balans mellan vikt och värme som passar dina vinteraktiviteter och personliga preferenser.

Stil & Design

Täckkjolars stil och design varierar betydligt, vilket gör det möjligt för dig att hitta en modell som kompletterar din personliga smak och utseende. När du väljer en täckkjol är det viktigt att ta hänsyn till både färg och form, så att den passar din garderob och de kläder du redan har. Denna detalj kan göra stor skillnad när det gäller att känna sig bekväm och självsäker i sin täckkjol.

Bland produkterna på marknaden har vi sett en rad olika stilar och designs. Skhoop Women's Rita Skirt är ett utmärkt exempel på en täckkjol med en lyxig och modern design, samt flera färgalternativ att välja mellan. Detta gör att du kan hitta en färg som passar din personliga stil och smak. Dobsom Comfort Short Skirt, å andra sidan, erbjuder en simpel och billig design som är lätt att matcha med andra klädesplagg.

När du letar efter en täckkjol som passar din estetik är det viktigt att överväga både design och funktionalitet, så att du får en modell som inte bara ser bra ut, utan också uppfyller dina behov och förväntningar. Att hitta rätt täckkjol för din stil kan förbättra din upplevelse och säkerställa att du känner dig snygg och bekväm i dina vinteräventyr.

Fickor & Funktionalitet

När du väljer en täckkjol är det viktigt att beakta antalet fickor och andra funktioner som kan bidra till användarvänligheten och komforten för plagget. Fickor är inte bara en praktisk detalj, utan kan också vara viktiga för att hålla värdesaker nära till hands, såsom telefon, nycklar eller plånbok, när du är ute på vinteräventyr.

I de tidigare recenserade produkterna kan vi se att vissa modeller erbjuder praktiska fickor. Till exempel har Dobsom Comfort Skirt två fickor med blixtlås som ger både säkerhet och enkel tillgång till dina tillhörigheter. Andra funktioner som kan förbättra komforten och användarvänligheten är justerbara midjeband och dragkedjor. Houdini Sleepwalker har en dragkedja längs hela sidan, vilket gör den enkel att ta av och på, medan Skhoop Women's Rita Skirt erbjuder stretchigt material och förstärkta partier för ökad komfort och hållbarhet.

När du överväger vilka funktioner du behöver i en täckkjol, fundera på hur du kommer att använda kjolen och vilka krav du har på förvaring och komfort. Genom att hitta en täckkjol som erbjuder rätt balans av fickor och funktioner kan du säkerställa att plagget uppfyller dina behov och förväntningar, vilket resulterar i en bättre användarupplevelse och ökad komfort under dina vinteraktiviteter.

Vanliga Frågor Om Täckkjol

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en täckkjol, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av täckkjolar, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa täckkjolen?

Den bästa täckkjolen är enligt vårt test Dobsom Comfort Skirt, då det är en extremt prisvärd modell som kommer att bemöta 99% dina förutsättningar när det gäller en bra täckkjol.

Vad kostar en täckkjol?

Priset för en täckkjol kan variera från så lite som 300, till så mycket som 2000 kronor.

Vilken täckkjol är bäst för mycket kalla förhållanden?

När det gäller att välja den bästa täckkjolen för extremt kalla förhållanden är det viktigt att leta efter en modell som erbjuder utmärkt isolering och värme. En rekommenderad täckkjol för dessa förhållanden är Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt. Denna knälånga täckkjol är tillverkad av dun, vilket ger utmärkt värme och isolering, samtidigt som den är vind- och vattenavvisande för att hålla dig skyddad mot elementen.

Vad är skillnaden mellan dun- och syntetiska isoleringsmaterial i täckkjolar?

När det kommer till isoleringsmaterial i täckkjolar är det två huvudsakliga alternativ att överväga: dunisolering och syntetiska isoleringsmaterial. Dunisolering, som finns i högkvalitativa täckkjolar som Skhoop Women's Alaska Long Down Skirt, är känt för sin överlägsna värme- och isoleringsförmåga. Dun är lätt, mycket komprimerbart och håller värmen mycket effektivt. Det är dock dyrare och kan förlora sin isoleringsförmåga om det blir vått.

Å andra sidan är syntetiska isoleringsmaterial som polyester eller PrimaLoft ett mer kostnadseffektivt alternativ. De erbjuder en bra balans mellan värme och vikt, men är generellt något tyngre och mindre komprimerbara än dun. En fördel med syntetiska material är att de behåller sina isolerande egenskaper även när de blir våta, vilket kan vara en viktig faktor att överväga i fuktiga förhållanden.

När du väljer mellan dun- och syntetiska isoleringsmaterial för din täckkjol bör du överväga faktorer som budget, klimat och personliga preferenser för att hitta det bästa alternativet för dina behov.

Sammanfattningsvis Om Täckkjol

En bra täckkjol kan hålla din varm och bekväm under vinterkylan. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 33

Inga röster än så länge!

Författare

Marie Ohlsson är en passionerad skribent med ett djupt engagemang för friluftslivet. Uppväxt i Sveriges storslagna natur, har Marie alltid haft ett nära förhållande till skogar, berg och vattendrag. Hennes äventyrliga anda och oändliga nyfikenhet har drivit henne att utforska både inhemska och internationella landskap.