• Hem
 • /
 • Blogg
 • /
 • Camping
 • /
 • 5 Bästa Vattenflaska Som Håller Kyla (2024): Bäst i Test

5 Bästa Vattenflaska Som Håller Kyla (2024): Bäst i Test

bästa vattenflaska som håller kyla bäst i test

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: april 2023

Denna guide är ämnad för äventyrare, sportentusiaster och alla som ständigt är på språng, och ger en detaljerad genomgång av de bästa vattenflaskorna för att hålla din dryck iskall under hela dagen.

När vi rör oss utomhus, särskilt under varma sommardagar eller intensiva träningspass, är det ett vanligt problem att vår dricka blir varm på grund av brist på lämplig termisk isolering. En vattenflaska av hög kvalitet som håller kylan kan vara lösningen på detta dilemma. Den kan hjälpa dig att hålla din dryck kall under långa perioder, vilket förbättrar din hydreringsupplevelse och hjälper dig att hålla dig aktiv och fokuserad.

Som outdoor-entusiast med över ett decennium av erfarenhet, har jag provat ett brett utbud av vattenflaskor för att hålla mina drycker kalla under långa vandringar, cykelturer och träningspass. Min egen erfarenhet, stödd av data från omfattande produkttester, visar att alla vattenflaskor inte skapas lika. För optimal termisk prestanda är materialval, design och konstruktion av stor betydelse. Låt oss dyka djupt ner i den bästa flaskorna på marknaden som kan hålla ditt vatten kallt i många timmar.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Vattenflaskorna Som Håller Kyla Är:

 1. 1
  Hydro Flask Standard Mouth Flex: Bäst i Test Vattenflaska Som Håller Kyla - Läs Recension 
 2. 2
  Takeya Actives Insulated Water Bottle 700 ml: Näst Bäst i Test Vattenflaska Som Håller Kyla - Läs Recension
 3. 3
  CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel: Bästa En-liter Vattenflaska Som Håller Kyla - Läs Recension
 4. 4
  Primus Klunken Bottle 0.7 L: Bästa Billiga Vattenflaska Som Håller Kyla - Läs Recension
 5. 5
  Owala FreeSip Vattenflaska: Bästa Premium Vattenflaska Som Håller Kyla - Läs Recension

1. Hydro Flask Standard Mouth Flex

Bäst i Test Vattenflaska Som Håller Kyla


Hydro Flask Standard Mouth Flex

Volym:

621 ml

Håller Kyla:

24 h

Håller Värme:

12 h

Vikt:

320 g

Pålitlig, Effektiv Och Prisvärd Vattenflaska Som Håller Kylan Väl

Användningen av Hydro Flask Standard Mouth Flex är lika enkel som den är effektiv. Jag har använt flaskan under olika utomhusaktiviteter, och den har aldrig gjort mig besviken. Den kompakta storleken på 621 ml gör den lätt att transportera, och trots dess lätta vikt på 320 gram, är isoleringsförmågan verkligen imponerande. Med sin standardmun är det också bekvämt att dricka från, vilket gör den idealisk för snabba pauser under aktiviteter som löpning, cykling eller vandring.

Termisk prestanda

Hydro Flask Standard Mouth Flex hävdar att den håller drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar, och i min erfarenhet lever den upp till detta påstående. Jag har personligen prövat att fylla den med iskallt vatten innan en dagstur i sommarvärmen, och till min glädje var vattnet fortfarande kallt när jag kom tillbaka efter en hel dag. Det är inte bara dess förmåga att hålla kyla som är imponerande, utan också hur den behåller värmen. På vinterutflykter har jag njutit av varm dryck efter flera timmar i snön.

Byggkvalitet och Hållbarhet

Kvaliteten på Hydro Flask Standard Mouth Flex är utmärkt. Flaskan är robust och tålig, vilket är avgörande för utomhusbruk. Jag har råkat tappa den flera gånger under mina äventyr, men den har inte uppvisat några skador och har fortsatt att fungera som förväntat. Den rostfria stålkroppen och den slitstarka beläggningen på ytan gör att den kan stå emot stötar och stötar väl.

Prisvärd och mångsidig

En annan stor fördel med Hydro Flask Standard Mouth Flex är dess mångsidighet och prisvärdhet. Den är inte bara bra för att hålla drycker kalla, utan fungerar också lika bra för varma drycker. För en högkvalitativ termosflaska av denna kaliber, tycker jag att priset är mycket rimligt. Jag har hittills fått stort värde för pengarna och har uppskattat dess funktioner i olika situationer, oavsett om det är under sommarhiken eller vintercampingen.

FÖRDELAR

 • Mycket bra kvalité och hållbarhet
 • Prisvärd och mångfunktionell
 • Håller dryck både kall och varm länge
 • Lagom storlek som fungerar i de flesta situationer

NACKDELAR

 • Inga uppenbara

2. Takeya Actives Insulated Water Bottle 700 ml

Näst Bäst i Test Vattenflaska Som Håller Kyla


Takeya Actives Insulated Water Bottle 700 ml

Volym:

700 ml

Håller Kyla:

24 h

Håller Värme:

12 h

Vikt:

363 g

Smidig Och Användarvänlig Vattenflaska Som Håller Kyla

Takeya Actives Insulated Water Bottle, med sin volym på 700 ml, har en slimmad och användarvänlig design som gör den mycket bekväm att använda i olika situationer. Under mina utflykter har jag funnit att den ligger bra i handen, trots att den är lite tyngre än Hydro Flask Standard Mouth Flex. Det avtagbara silikonskyddet gör den tystare att använda och ökar skyddet mot repor och bucklor, vilket är en innovativ funktion som jag inte sett i många andra flaskor.

Termisk prestanda

Liksom Hydro Flask, levererar Takeya Actives Insulated Water Bottle på sitt löfte om att hålla drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar. Under mina dagliga rutiner och utomhusäventyr, har jag lagt märke till att drycken håller sig vid den ursprungliga temperaturen för en imponerande tid, vilket är särskilt värdefullt under långa vandringar eller träningspass.

Kvalitet och Hållbarhet

Takeya Actives Insulated Water Bottle är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket jag har märkt ger flaskan en solid och hållbar känsla. Den har visat sig motståndskraftig mot stötar och repor, även i de mest krävande utomhusmiljöer. Trots att den är något tyngre, tror jag att den extra vikten kan vara ett tecken på den robusta konstruktionen.

Detaljer och Funktioner

Det som sticker ut med denna flaska, och som gör den till en stark konkurrent till Hydro Flask, är dess lättanvända och spillsäkra lock. Detta är en detalj som jag verkligen uppskattar eftersom det effektivt förhindrar läckage och spill, vilket är avgörande när du bär flaskan i en ryggsäck eller väska. Dessutom tillför det avtagbara silikonskyddet en extra grad av hållbarhet och funktionalitet, vilket ger denna flaska en unik fördel.

FÖRDELAR

 • Slimmad och användarvänlig design
 • Tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål
 • Avtagbart silikonskydd som gör den tystare och mer säker mot repor och bucklor
 • Lättanvänt och spillsäkert lock

NACKDELAR

 • Känns lite tung

3. CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel

Bästa En-liter Vattenflaska Som Håller Kyla


CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel

Volym:

1000 ml

Håller Kyla:

24 h

Håller Värme:

12 h

Vikt:

493 g

Större Isolerad Vattenflaska Som Håller Vätska Kyld Extremt Länge

CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel, med sin volym på 1000 ml, är en av de större flaskorna jag har använt. Trots att den är större och tyngre än både Takeya Actives och Hydro Flask, har jag uppskattat dess rymlighet under längre turer där jag behöver mer vatten. Den stora öppningen gör det lätt att fylla på och spillsäkra skruvlocket är snabbt och enkelt att ta av, vilket minimerar risken för spill.

Termisk prestanda

CamelBak Chute Mag 1L överträffar förväntningarna när det gäller termisk prestanda. Jag har märkt att den håller drycker kalla i upp till 24 timmar och varma i upp till 12 timmar, precis som de tidigare flaskorna jag har recenserat. Den imponerande termiska effektiviteten har kommit till stor användning vid flera tillfällen, särskilt under längre utomhuseventyr.

Kvalitet och Hållbarhet

Liksom de tidigare flaskorna, är CamelBak Chute Mag 1L byggd för att hålla. Flaskan har stått emot stötar och repor under mina utflykter och fortsätter att prestera som förväntat. Trots sin större storlek och vikt, upplever jag att hållbarheten och förmågan att hålla mer vätska är en värdig kompromiss.

Detaljer och Funktioner

CamelBak Chute Mag 1L skiljer sig från de tidigare flaskorna genom några distinkta funktioner. För det första är korken utrustad med ett magnetfäste, vilket gör att den kan fästas vid handtaget när man dricker. Detta är en funktion som jag har funnit vara mycket praktisk och inte något jag har sett i många andra termosflaskor. Dessutom, trots sin större storlek, har den en otrolig förmåga att hålla kyla, vilket gör den idealisk för längre utflykter eller dagar när mer vätska behövs.

FÖRDELAR

 • Spillsäkert skruvlock som är snabbt och enkelt att ta av
 • Korken har ett magnetfästa vilket gör det möjligt att fästa den direkt vid handtaget när du dricker
 • Håller kyla extremt bra och länge
 • Enkel att fylla på tack vare den stora öppningen

NACKDELAR

 • Större och mer otymplig än tidigare modeller

4. Primus Klunken Bottle 0.7 L

Bästa Billiga Vattenflaska Som Håller Kyla


Primus Klunken Bottle 0.7 L

Volym:

700 ml

Håller Kyla:

4 h

Håller Värme:

2 h

Vikt:

175 g

Lätt Och Portabel Vattenflaska Som Kan Hålla Vätska Kyld En Kortare Period

Primus Klunken Bottle, med sin volym på 700 ml, är en av de lättaste flaskorna jag har hanterat. Med en vikt på bara 175 gram har jag funnit att den är extremt portabel och enkel att bära under mina äventyr. Den smalare designen får plats väl i många ryggsäckars sidofack, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem som letar efter en mindre, mer kompakt flaska.

Termisk prestanda

När det gäller termisk prestanda, håller Primus Klunken Bottle vätska kall i upp till 4 timmar och varm i upp till 2 timmar. Även om det inte är lika länge som de tidigare flaskorna jag har recenserat, har jag funnit att detta räcker för kortare utflykter eller vardaglig användning. För sitt pris levererar den bra värde, speciellt om du inte behöver extrem termisk effektivitet.

Kvalitet och Hållbarhet

Trots att Primus Klunken Bottle är lätt, är dess kvalitet inte kompromissad. Flaskan är robust och har stått emot stötar och repor under mina utflykter. Den pulverlackerade ytan ger ett bra grepp och bidrar till flaskans övergripande hållbarhet. Dessutom gör den stora öppningen den enkel att fylla och rengöra, vilket är en praktisk funktion.

Detaljer och Funktioner

Primus Klunken Bottle skiljer sig från de tidigare flaskorna med sin minimalistiska design och tydliga fokus på portabilitet. Medan den inte har dubbelsidig vakuumisolering, erbjuder dess lättare vikt och smalare design en bra balans mellan prestanda och bekvämlighet, speciellt för dem som letar efter ett mer prisvärt alternativ. För de som behöver en flaska för kortare utflykter eller daglig användning, är detta en utmärkt, kostnadseffektiv lösning.

FÖRDELAR

 • Extremt lätt och portabel design
 • Pulverlackerad yta för bästa möjliga grepp
 • Smalare design som får plats väl i många ryggsäckars sidofack
 • Stor öppning som är enkel att fylla och rengöra

NACKDELAR

 • Ingen dubbelsidig vakuumisolering som håller vätskad kyld en längre tid

5. Owala FreeSip Vattenflaska

Bästa Premium Vattenflaska Som Håller Kyla


Owala FreeSip Vattenflaska

Volym:

680 ml

Håller Kyla:

24 h

Håller Värme:

12 h

Vikt:

390 g

Effektiv Och Smart Vattenflaska Som Håller Vätska Kyld

Owala FreeSip vattenflaska, med sin volym på 680 ml, är både snygg och funktionell. Med en modern design och smart dricköppning, skiljer den sig från de andra flaskor jag har testat. Den unika dricköppningen har ett inbyggt sugrör, vilket gör drickande till en enkel upplevelse, oavsett situation. Den är något tyngre än vissa av de tidigare flaskorna, men jag har funnit att extra funktionalitet och hållbarhet väger upp för den ökade vikten.

Termisk prestanda

Owala FreeSip håller imponerande nog vätska kall i upp till 24 timmar och varm i upp till 12 timmar, likt de tidigare flaskorna jag har recenserat. Detta är trots att dess unika design skiljer sig från traditionella termosflaskor. Den termiska prestandan uppfyller förväntningarna för en premium vattenflaska.

Kvalitet och Hållbarhet

Owala FreeSip vattenflaska lever upp till sin premiumklassificering när det gäller kvalitet och hållbarhet. Flaskan känns robust och slitstark och har stått emot stötar och repor väl under min användning. Det smidiga och spillsäkra locket med klickfunktion är också ett välkommet tillskott som bidrar till dess övergripande kvalitet och användarvänlighet.

Detaljer och Funktioner

Owala FreeSip vattenflaska skiljer sig från de tidigare flaskorna med dess smarta och unika dricköppning. Det inbyggda sugröret är en väl genomtänkt funktion som gör det enkelt att dricka under alla omständigheter, utan att behöva tippa flaskan. Dessutom har flaskan en snygg och modern design som kommer tilltala de som letar efter en vattenflaska som inte bara fungerar bra, men även ser bra ut. Medan det är en dyrare modell, tror jag att extra funktionalitet och stil gör den värd priset.

FÖRDELAR

 • Smart och unik dricköppning för enklare drickande genom inbyggda sugröret
 • Hög kvalitet och hållbarhet
 • Smidigt och spillsäkert lock med klickfunktion
 • Snygg och modern design

NACKDELAR

 • Dyr modell

Vattenflaska Som Håller Kyla - Produktjämförelse

Produkt

Volym

Håller Kyla

Håller Värme

Vikt

621 ml

24 h

12 h

320 g

700 ml

24 h

12 h

363 g

1000 ml

24 h

12 h

493 g

700 ml

4 h

2 h

175 g

680 ml

24 h

12 h

390 g

Vattenflaska Som Håller Kyla - Köpguide

Det finns mycket att tänka på innan man köper en vattenflaska som kan hålla kyla, särskilt med tanke på hur många olika alternativ det finns på marknaden. Genom att bättre förstå skillnaderna kan du däremot göra ett bättre beslut. Här är de viktigaste faktorerna att titta efter innan man köper en vattenflaska.

Isoleringsförmåga

När du söker efter en vattenflaska som kan bibehålla din drycks temperatur, är isoleringskapaciteten en nyckelfaktor att beakta. Dessa flaskor har särskilda egenskaper som gör att de kan hålla innehållet kallt under lång tid, vilket är viktigt när du är på språng och vill njuta av en uppfriskande sval dryck.

Termiska vattenflaskor använder oftast vakuumisolering, vilket fungerar genom att skapa ett 'vakuum' mellan flaskans inre och yttre lager. Detta skapar en barriär som minskar mängden värme som kan överföras mellan insidan av flaskan (där din dryck finns) och omvärlden. Resultatet? Din dryck stannar kallare mycket längre än den skulle i en konventionell flaska.

När du väljer en isolerad vattenflaska, är det viktigt att noga undersöka flaskans specifikationer för att säkerställa att den har en adekvat isoleringskapacitet. Tänk på att vissa flaskor är utformade för att hålla drycker kalla i upp till 24 timmar, medan andra kanske endast kan klara av ett par timmar. Ta hänsyn till dina behov och omständigheter för att hitta den flaskan som ger optimal prestanda för dina behov.

För att illustrera det, kan vi ta exempel av tidigare recenserade produkter som Hydro Flask Standard Mouth Flex och Takeya Actives Insulated Water Bottle. Båda dessa flaskor är designade för att hålla drycker kalla upp till 24 timmar, vilket understryker deras utmärkta isoleringsförmåga. Sådan kapacitet kommer att vara betydelsefull för dig som planerar längre utflykter eller behöver en flaska som kan hålla drycken kall hela arbetsdagen.

bra isolerad vattenflaska med sugrör

Storlek & Kapacitet

Vattenflaskans storlek och kapacitet spelar en avgörande roll när du väljer en flaska som kan hålla din dryck kall. Detta beror på att dina hydreringsbehov kan variera beroende på dina dagliga aktiviteter och hur länge du kommer att vara på språng.

För äventyrliga själar som älskar långa vandringar, campingresor eller utförliga träningspass, är större flaskor som kan hålla större mängder vätska att föredra. Dessa flaskor kan rymma mer dryck, vilket betyder att du behöver fylla på mindre ofta. Detta är praktiskt i situationer där tillgången till färskt dricksvatten kan vara begränsad.

Å andra sidan, om du söker något att använda på kontoret, skolan eller för korta resor, kanske en mindre flaska är allt du behöver. Dessa flaskor är oftast mer kompakta och lätta, vilket gör dem enkla att bära i en handväska eller ryggsäck utan att lägga till för mycket extra vikt.

Som exempel från tidigare recensioner, erbjuder CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel en generös volym på 1000 ml vilket gör den idealisk för längre utflykter. Å andra sidan, om du söker något mer kompakt, kan Hydro Flask Standard Mouth Flex eller Primus Klunken Bottle 0.7 L, båda med en kapacitet av 700 ml, vara mer lämpliga alternativ för kortare perioder eller mindre intensiva aktiviteter.

Material

Materialvalet för din vattenflaska har en betydande inverkan på flaskans prestanda och hållbarhet. Rostfritt stål, plast och glas är de mest vanliga materialen som används vid tillverkning av vattenflaskor, och varje material har sina fördelar och nackdelar.

Flaskor tillverkade av rostfritt stål är kända för sin överlägsna isoleringsförmåga. De kan hålla din dryck kall under en längre tid, vilket gör dem till det bästa valet för att bibehålla temperaturen på dina drycker. Men en baksida med stålet är dess vikt. Dessa flaskor tenderar att vara tyngre, vilket kan vara en nackdel om du letar efter något lätt att bära med dig. Hydro Flask Standard Mouth Flex och Takeya Actives Insulated Water Bottle, som båda är tillverkade av rostfritt stål, är utmärkta exempel på flaskor som erbjuder exceptionell termisk prestanda.

Plastflaskor, å andra sidan, är lättare och oftast billigare. Deras vikt gör dem lätta att bära, vilket gör dem till ett bra val för dagligt bruk. Men de kanske inte erbjuder samma nivå av isolering som rostfritt stål, och de kan inte vara lika hållbara på lång sikt.

Glasflaskor kan också vara ett val för de som föredrar smaken av vatten från glas. De är ofta estetiskt tilltalande och kan vara ett mer miljövänligt alternativ. Men glas är inte lika hållbart som rostfritt stål eller plast, och det har inte samma isolerande förmågor, vilket gör det mindre praktiskt för att hålla drycker kylda.

Lockdesign

Designen på flasklocket spelar en oväntat viktig roll i din övergripande upplevelse av att använda en vattenflaska. Det kan vara skillnaden mellan en sömlös hydrering och en spillig frustration. Flaskor kommer med en rad olika locktyper, inklusive de med inbyggda sugrör eller klaffar och de med skruvlock. Vilken typ du väljer kommer ner till personliga preferenser och hur du planerar att använda flaskan.

Flaskor med inbyggda sugrör eller klaffar, som Owala FreeSip Vattenflaska, erbjuder ofta mer bekvämlighet. De möjliggör enhandsdrickande, vilket är idealiskt när du är på språng eller om du vill ta en snabb klunk utan att störa din aktivitet. Sugrörslås är också ett bra val för de som föredrar att inte luta huvudet tillbaka för att dricka, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för barn eller äldre vuxna. Men sugrör och klaffar kan ibland vara svårare att rengöra och kan kräva extra delar som behöver bytas ut med tiden.

Å andra sidan erbjuder skruvlock en mer traditionell design. De är ofta mer robusta och pålitliga, med mindre risk för läckage jämfört med sugrör eller klaffar. CamelBak Chute Mag 1L Vacuum Insulated Stainless Steel flaskan är ett bra exempel på en flaska med ett skruvlock. Dessutom, skruvlock ger ofta möjlighet till en större öppning, vilket kan vara till nytta när du vill lägga till iskuber i din dryck eller när det är dags för en djuprengöring av flaskan.

välisolerad vattenflaska som håller kyla

Hållbarhet

Hållbarhet är en nyckelfaktor att beakta när du väljer en vattenflaska, särskilt om du förväntar dig att använda den i utomhusmiljöer. Vandring, cykling, camping och andra utomhusaktiviteter kan utsätta din flaska för en rad olika stötar och fall. Det är viktigt att din flaska är robust nog att tåla denna typ av användning utan att spricka, buckla eller läcka.

Flaskor tillverkade av rostfritt stål, som Hydro Flask Standard Mouth Flex och Takeya Actives Insulated Water Bottle, är kända för deras styrka och tålighet. Dessa flaskor kan ofta klara av att ta några stötar utan att förlora sin funktion eller estetik. Dessutom bidrar deras hållbarhet till flaskornas isoleringsförmåga, eftersom skador kan påverka förmågan att hålla drycken kall.

Vissa flaskor, som Takeya Actives, kommer även med extra skydd i form av avtagbara silikonskydd. Detta ger inte bara en extra nivå av stötresistens, utan gör också flaskan tystare att sätta ner och mer säker mot repor och bucklor. För de mest intensiva utomhusäventyren kan detta lager av skydd vara en ovärderlig fördel.

Det är dock viktigt att komma ihåg att även den mest hållbara flaskan behöver viss omsorg och underhåll. Regelbunden rengöring och försiktig hantering kan hjälpa till att förlänga livslängden på din flaska och säkerställa att den fortsätter att utföra på toppnivå. Trots allt är en vattenflaska en investering, och du vill att din investering ska hålla i många år framöver.

Portabilitet

När du väljer en vattenflaska är portabilitet ett avgörande kriterium, särskilt om du planerar att ta med den på utflykter, resor eller dagliga pendlingar. Flaskan bör inte bara vara lätt att bära, utan också passa smidigt in i ditt dagliga liv och rutiner.

Att ha en vattenflaska med en bärrem eller handtag kan göra det mycket lättare att transportera. Denna funktion gör det möjligt att enkelt bära flaskan utan att fylla upp värdefullt utrymme i en väska eller ryggsäck. En bra exempel på detta är CamelBak Chute Mag 1L, som har ett praktiskt magnetfäste på korken som gör det möjligt att fästa den direkt vid handtaget när du dricker.

Även flaskans form och storlek kan påverka dess portabilitet. En smalare design, som den hos Primus Klunken Bottle 0.7 L, kan vara mer praktisk för att passa i sidofickorna på de flesta ryggsäckar. Samtidigt har större flaskor som CamelBak Chute Mag 1L fördelen att hålla mer vätska, vilket kan vara fördelaktigt för längre resor eller aktiviteter där påfyllning kanske inte är så enkelt.

Slutligen är vikten en annan faktor att tänka på. Medan en robust, rostfri stålflaska kanske erbjuder bättre isolering och hållbarhet, kan den också vara betydligt tyngre att bära. I jämförelse är flaskor som Primus Klunken, som är tillverkade av lättare material, mindre ansträngande att bära runt under längre perioder.

Vanliga Frågor Om Vattenflaska Som Håller Kyla

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en vattenflaska som håller kyla, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av vattenflaskor, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa vattenflaskan som håller kyla?

Det finns många bra vattenflaskor på marknaden som är utmärkta på att hålla vätska kall. Några av de bästa flaskorna inkluderar Hydro Flask Standard Mouth Flex, Takeya Actives Insulated Water Bottle, CamelBak Chute Mag Vacuum Insulated Stainless Steel, Primus Klunken Bottle, och Owala FreeSip.

Hur länge håller vatten kallt i en vattenflaska?

Isoleringsförmågan för vattenflaskor kan variera, men för en välkonstruerad vakuumisolerad flaska, kan vatten hålla sig kallt i upp till 24 timmar.

Vilka är fördelarna med rostfritt stål över plast för en vattenflaska?

Rostfritt stål är en utmärkt isolator, vilket gör att det kan hålla vätskor kalla (eller varma) under en längre period. Det är också mer hållbart och mindre benäget att utveckla lukt och fläckar över tiden jämfört med plast.

Sammanfattningsvis Om Vattenflaska Som Håller Kyla

Om du vill hålla vatten kylt under en längre tid är det viktigt att ha en vattenflaska som kan hålla vätskan kyld länge. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 25

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffset.